Sűrű napok elé néznek lányaink

A korosztályos bajnokságok folytatása előtt bukaresti tornán szerepelnek a lányok.

A hétvégén nem rendeznek bajnoki fordulót, de így sem maradnak mérkőzések nélkül a lányok. Pénteken Bukarestbe indulnak, hogy részt vegyenek a Bucharest Grand City International Football Cup elnevezésű U19-es nemzetközi tornán. Fiataljaink április 8-án és 9-én bukaresti, temesvári, valamint sloboziai együttesekkel mérik össze erejüket.

Április 14-én, csütörtökön U9-U11-es bemutató edzést tartunk, valamint nemzetközi felkészülési mérkőzést rendezünk, ahol a román Poli Timisoara U16-os együttesével mérjük össze tudásunkat és tovább ápoljuk partneri kapcsolatunkat a temesvári együttessel, szakmai egyeztetések segítségével.

Az eseményre, amelyre az Idősebb Dárdai Pál Labdarúgó Utánpótlás Edzőközpontban kerül sor, elfogadta meghívásunkat Kiss László, a női szakág vezetője, továbbá Schumi Dorottya az U17-es válogatott szövetségi edzője, valamint Turtóczki Sándor, a női U19-es válogatott szövetségi edzője.

Ami pedig a bajnokság folytatását illeti, U16-os csapatunk április 15-én, pénteken Tolnán lép pályára a Paksi FC gárdája ellen. Április 16-án, szombaton a leány országos U15-ös és U17-es bajnokságban az MTK csapatait fogadjuk Kovácstelepen, míg az U19-esek mérkőzése a fővárosi kék-fehérek kérésére már egy korábbi időpontban megrendezésre került.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram