Vasárnap Dorogra utazunk

Heti program – Utolsó idegenbeli összecsapása vár az NB II-es csapatra, megye I-es gárdánk a PVSK-val játszik városi rangadót.

Szezonbeli utolsó idegenbeli mérkőzésén a Dorogi FC vendége lesz a NB II-es labdarúgócsapatunk vasárnap 17:00 órakor a Merkantil Bank Liga 37. fordulójában. A találkozó mindkét együttes számára téttel bír, Fenyvesi László 17. helyen tanyázó alakulata a bennmaradásért küzd, a jelenleg a 11. pozícióban álló PMFC pedig egy esetleg vendégsikerrel akár a felsőházba is felléphetne. Megye I-es csapatunkra eközben városi rangadó vár, Nagy Gábor tanítványai a PVSK ellen folytathatják tíz forduló óta tartó remeklésüket. Pikáns találkozók lesznek az utánpótlásban is, az U19 a Gyirmótot, az U15 előbb hétközi fordulón a Puskást, majd a Paksot, az U14 a Király SE-t, az U13 és az U12 pedig az FTC-t fogadja. Egyedül az U16 játszik idegenben, méghozzá Zalaegerszegen. A lányok közül az U19 Hatvanba, az U17 Szegedre, az U15 Budapestre látogat, míg az U16 a Szentlőrinc-Sellyét fogadja.

OLVASTA MÁR?

A Taksony ellen kezdjük a tavaszi szezont!

NB III-as labdarúgócsapatunk vasárnap Dunaharasztiban, a Taksony SE vendégeként lép pályára a bajnokság tavaszi nyitányán! Véget ért a téli felkészülési időszak és a hétvégén a ...
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram