PMFC II: A PVSK-val mérkőzünk meg

Úgy tűnik, a PEAC PMFC II. tehetségei a megye I-es szezon második felére felvették a felnőttbajnokság ritmusát, sőt, győzelmi szériájuk az előző körben már tízmeccsesre duzzadt, amivel Nagy Gábor alakulata esélyes akár a negyedik helyre is. A szombati PVSK elleni (kezdés 17:00 óra) rangadón egy igazi hatpontos mérkőzés vár a fiatalok alkotta második csapatunkra a Verseny utcában.

Nagy Gábor, a PEAC PMFC II. edzője: – Nagyban hozzájárult a fiatalok fejlődéséhez, hogy kipróbálták magukat egy felnőttbajnokságban. Mi erre most ráteszünk egy lapáttal: a PVSK elleni meccsre még több fiatalt viszünk magunkkal, 17 éves játékosaink is lesznek, nem is kevés. Szeretnénk képet kapni arról, hogyan tudnak alkalmazkodni ehhez a mezőnyhöz. Olyan tehetségek fognak játszani, akik akár már jövőre is lehetőséget kaphatnak az NB II-ben. Természetesen nyerni szeretnénk, de mint mindig, most is a játékosok fejlődése a legfontosabb. Reméljük, a tavaszi tendenciánkat folytatni tudjuk, és meccsről meccsre egyre jobbak leszünk.

OLVASTA MÁR?

Ha hazai meccs, akkor Made in PMFC!

NB II-es csapatunk a válogatott szünet után ma ismét itthon játszik bajnokit, a 17:00 órakor kezdődő Budafoki MTE elleni mérkőzésen pedig stadionújságunk legfrissebb számával jelentkezünk. ...
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram