Weitner Ádám a PMFC új vezetőedzője

Fiatal és sikerorientált szakember veszi át NB II-es labdarúgócsapatunk irányítását.

Hivatalossá vált, hogy Weitner Ádám lesz a PMFC következő vezetőedzője. A szakember 1982. szeptember 9-én született Pécsen. Játékos pályafutása során szerepelt az NB I-ben, az NB II-ben és az NB III-ban is pályára lépett. Támadóként többek között a Győr, a Vasas, a Gyirmót, a Paks, a Felcsút, a Tatabánya, az Ajka, a Csorna és a Ménfőcsanak mezében rúgta a gólokat.

Edzői karrierje Ménfőcsanakon indult, ahol 2018 decemberétől töltötte be a vezetőedzői posztot. 2020 szeptemberétől aztán az NB III-as SC Sopron vezetőedzőjeként dolgozott tovább. Irányításával rögtön egy nyolcmérkőzéses győzelmi sorozat következett, míg a piros-fehér alakulattal a 2020/2021-es idényben a csoport kieső helyéről egészen a 6. pozícióig jött fel.

Weitner Ádám a PMFC új vezetőedzője Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

2021 júniusában a szintén harmadosztályú Pápai Perutz FC élére nevezték ki, amellyel a 2021/22-es szezonban a 7. helyen végzett. Weitner Ádámmal folytatott sikeres tárgyalássorozat végén a felek a mai nappal megállapodásra jutottak egymással. Személyében egy fiatal és egyben sikerorientált szakember került NB II-es labdarúgócsapatunk vezetőedzői posztjára.

– Nagyon örültem a PMFC megkeresésének. Tisztában vagyok a klub múltjával, hiszen erről a környékről származom. Büszke vagyok, hogy a csapat vezetőedzője lehetek – mondta székfoglalójában Weitner Ádám. – A kemény munkában hiszek, ezzel együtt mindent megteszünk az eredményes szereplésért. Komoly feladat előtt állok, részben új csapatot kell építeni, ám fiatal edzőként kihívásként élem meg. Alig várom a munkát!

Weitner Ádámot szeretettel köszöntjük Pécsett és eredményes szereplést kívánunk neki a PMFC élén!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram