Küzdelmes edzőmeccsen vagyunk túl

Ellentétes félidők után 2-2-es döntetlennel ért véget harmadik nyári felkészülési találkozónk.

Lejátszotta sorozatban harmadik nyári felkészülési mérkőzését is NB II-es labdarúgócsapatunk. A hétközi HR-Rent Kozármisleny elleni edzőmeccs után szombat délelőtt ezúttal a szintén másodosztályú Szentlőrinc együttesét fogadtuk az idősebb Dárdai Pál Edzőközpontban. A összecsapást jól kezdtük, mi több már a 7. percben megszereztük a vezetést. Harsányi szögletét követően nem tudtak felszabadítani a vendégek, Makrai lövését Prokop ütötte ki ugyan, de az érkező Rácz közelről a hálóba helyezett, 1-0. Három perc múlva Szabó bal oldalról elvégzett szabadrúgása talált utat a hálónkba, ezzel egalizált a Szentlőrinc, 1-1.

A 23. minutumban azonban visszavettük az előnyt. Ekkor újfent tHarsányi végezhetett szögletrúgást, a kipattanót a hosszúról Hadaró tette vissza, a labdát aztán Rácz fejelte le, míg a kínálkozó ziccert Tóth-Gábor értékesítette, 2-1. Támadónk ezzel megszerezte első PMFC-s gólját. A fordulás után szinte teljesen új felállásban folytattuk, a próbázók mellett több fiatal is lehetőséget kapott. Adódtak helyzeteink, amelyeket azonban nem sikerült pontosan befejezni. A hajrában felélénkültek a vendégek, akik közül a 82. percben Farkas állította be a 2-2-es végeredményt. A felkészülés szempontjából ismét küzdelmes és egyben hasznos meccsen vagyunk túl.

A Szentlőrincnek köszönjük az összecsapást, egyúttal további sikeres felkészülést kívánunk nekik!

Felkészülési mérkőzés
Pécs, Idősebb Dárdai Pál Edzőközpont
PMFC – Szentlőrinc 2-2 (2-1)
Gsz.: Rácz (7.), Tóth-Gábor (23.), ill. Szabó (10.), Farkas (81.)

PMFC 1. félidő: Helesfay – Svedyuk, Rácz, Katona L., Hadaró – Katona Cs., Nikitscher – Vas, Harsányi, Makrai – Tóth-Gábor. PMFC 2. félidő: Helesfay – Marques, Rácz, Takács (Bozóki, 80.), Katona L. – Terbe, Katona Cs. (Bachesz, 60.) – Grabant, Kövesdi, Puska – Tihanyi. Vezetőedző: Weitner Ádám.

NB II-es labdarúgócsapatunk következő edzőmérkőzését július 13-án, szerdán 14:00 órakor játssza a szintén másodosztályú BFC Siófok vendégeként.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram