Bemutatjuk a PMFC új Adidas mezeit

Adidas felszerelésben játszhatnak NB II-es focistáink a hétvégén rajtoló bajnokságban.

Vasárnap a Békéscsaba ellen lép pályára először NB II-es labdarúgócsapatunk a Merkantil Bank Liga 2022/23-as szezonjában. A hazai szezonnyitón debütál egyúttal a PMFC új hazai mezgarnitúrája, a most kezdődő bajnoki idénynek megújult és különleges megjelenéssel vágunk neki. Hosszas tervezés és kivitelezés eredményeként együttesünk az Adidas Condivo 22 fantázianevű szerelésében játszik a másodosztályú pontvadászatban.

A mezek színvilága nem tér el a tradicionálisan megszokottól: míg a hazai dressz piros, addig az idegenbeli alapszíne a fehér, a harmadikszámú mezé pedig a fekete. A kapusmezek Pécs város színeiben pompáznak, vagyis sárgában és sötétkékben. A felsők mindegyikének vállrészét az ikonikus fehér csíkok díszítik, ami a világhírű német sportszergyárú márka egyik, ha nem a legközismertebb védjegyéül szolgál.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

A mezek elején végigfutó fekete mintázat még inkább egyedi stílust biztosít, ugyanakkor fontos szempont, hogy a fenntarthatóság jegyében az Adidas Condivo 22 száz százalékban újrahasznosított poliészterből készül. Az anyag nagy előnye még, hogy felszívja a nedvességet és a külső rétegbe szállítja, ahol gyorsan elpárolog. Ennek a technológiának köszönhetően hűvös és száraz marad bármilyen fizikai tevékenység során.

– A PMFC által választott Condivo 22-es mez a német márka legújabb szériája, az Adidas top mezei közé tartozik – árult el egy kis kulisszatitkot csapatunk új felszereléséről Kresz Zoltán, kiemelt partnerünk, a klubunkat sportszerekkel ellátó Focivilág tulajdonosa. – E mellett nem elhanyagolható szempont az sem, hogy az Adidas az utóbbi időben nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra, ennek jegyében a PMFC által is használt mezgarnitúrák 100 százalékban újrahasznosított poliészterből készültek, akárcsak például a Bayern München felszerelése. Nem véletlen, hogy a német rekordbajnok világklasszis kapusa, Manuel Neuer is ugyanilyen dresszben fog pályára lépni az előttünk álló szezonban. Az új mezek megjelenésükben is különlegesek, így biztos vagyok benne, hogy a szurkolók körében is nagyon népszerűek lesznek.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Az első évet követően felnőtt csapatunk után a PMFC teljes utánpótlása Adidas szerelésbe öltözik. Jó hír, hogy szurkolóink az új hazai mezt rögtön megvásárolhatják akár a július 31-i szezonnyitón, ugyanis a PMFC Shop kitelepül a stadionba. Emellett a Forrás Üzletházban található Focivilág üzletében akár saját névvel és számmal, szponzorlogókkal ellátva is kérhetik, vagy a kedvelt játékos mérkőzésmezének mintájára is.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram