Újabb tehetségünk kapott profi szerződést

Bukovics András, 17 esztendős támadó középpályásunk aláírta élete első profi szerződését a PMFC-nél.

Pécsi születésű focistánk a 2012-es évben érkezett hozzánk Szigetvárról, majd szép fokozatosan haladt az utánpótlás ranglétrán. A tehetséges támadó középpályás az előző idényben már bemutatkozott tartalék együttesünkben, első meccsén rögtön duplázni tudott a felnőttek mezőnyében. Bukovics András az U19-es korosztállyal párhuzamosan tagja lett az NB II-es keretnek, az utóbbi napok pedig igazán emlékezetesen alakultak számára, hiszen múlt vasárnap Gyirmóton kezdőként debütált a PMFC-ben, valamint mindössze 17 esztendősen aláírta élete első profi szerződését a klubnál.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

– Minden fiatal futballista arról álmodik gyerekként, hogy profi labdarúgóvá váljon. Számos év van már a hátam mögött a PMFC kötelékében, amely során rengeteget fejlődtem – kezdte Bukovics András. – Már azt is hatalmas megtiszteltetésként éltem meg, hogy felkerültem a felnőtt csapathoz. Nagyon boldog vagyok, hogy elkötelezhettem magam a klubhoz, külön öröm számomra, hogy kezdőként kaptam először helyet az NB II-es csapatban. Más iramú volt a mérkőzés az eddig megszokottakhoz képest, de minden pillanatát élveztem – tette hozzá fiatalunk.

Vas Bence, Bachesz Edvin, Miklós Péter és Orbán Kolos után Bukovics András az ötödik 2005-ös születésű labdarúgónk, akivel klubunk profi szerződést kötött. Játékosunknak ezúton is gratulálunk és további eredményes karriert kívánunk piros-feketében!

Névjegy
Név: Bukovics András
Születésnap: 2005.05.22.
Születési hely: Pécs
Nemzetiség: magyar
Poszt: Támadó középpályás
Magasság: 178 cm
Testsúly: 68 kg
Mezszám: 70

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram