Ünnepeljünk együtt!

 Minden PMFC-szurkolót és pécsi sportbarátot várunk június 4-én a Stadion utcába – FRISSÍTVE!
péntek

Frissítés:

Nem csak az irodákban zajlik a szervezés és a munka. A Szélsőséges Alternatíva tagjai is komoly látvánnyal készülnek. Ennek egyik eleme egy zseniális drapi, amelyet múlt hét pénteken készítettek el nálunk szurkolóink. Pécsett nem minden nap készül ekkora mestermű, tehát már csak ezért megéri kilátogatni szombaton a meccsre.

Ráadásul a Pécsi Sörfőzde is komolyan beszállt az ünneplésbe. Az első 500 érkezőt a PSN Zrt.-vel közösen vendégül látják egy pohár sörre, amit a stadion büféjében válthatnak majd ki a szurkolók.

Korábban írtunk:

A mögöttünk hagyott nehéz időszak után bizony jól jön majd a PMFC és a pécsi labdarúgás szerelmeseinek, hogy végre van minek örülni, lesz mit ünnepelni!

Bár a piros-feketék már május 21-én bebiztosították aranyérmüket, még vár rájuk két mérkőzés a Baranya megyei I. osztály idei szezonjában. Az utolsó találkozó június 4-én, szombaton 16:00 órakor kezdődik hazai pályán, a Stadion utcában.

Megéri kilátogatni erre a bajnokira, hiszen a PSN Zrt., a PMFC és szurkolói csoportja már javában készül az eseményre! Utóbbiak bőven tartogatnak meglepetéseket, azt ígérik, látványban nem lesz hiány!

A találkozó félidejében köszöntjük egykori sikercsapatunkat, az 1985/86-os szezonban NB I-es ezüstérmet szerző PMSC gárdáját. A második félidő végén pedig következik majd a várva-várt éremátadás, majd ezt követően az ünneplés.

A június 4-i mérkőzésre belépőt nem szedünk, így mindenki díjtalanul tekintheti meg az összecsapást. Azt kérjük szurkolóinktól, erre az alkalomra öltözzenek a klub színeibe! Borítsuk piros-feketébe a lelátót!

Frissítés:

15:45-től a PTE Táncegyüttes nyitja majd a programok sorát, akik a Dunai Regattán is közönségsikert arató műsorszámukat adják majd elő a mérkőzés előtt.

Ha valaki arra vágyik, hogy kézzel fogható emléke is legyen a mérkőzésről és a bajnoki címről, akkor szurkolóinktól beszerezheti az erre az alkalomra készült pólót, amit a bajnok csapat tagjai már büszkén viselnek. További információ: munkasshop@gmail.com


Program:

16:00 – PMFC – PEAC bajnoki mérkőzés kezdete

16:50 – 1985/1986-os ezüstérmes csapat köszöntése

17:00 – második félidő kezdete

17:50 – éremátadás


Az eseményre több más meglepetéssel is készülünk, ezekről részletesen később olvashatnak itt, honlapunkon…

MegyeI
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram