PMFC keretfigyelő

Kövesse a pmfc.hu-n keretünk változásait a nyári átigazolási időszakban! – FRISSÍTVE
hétfő
A korábbi átigazolási időszakokhoz hasonlóan idén is elindítottuk népszerű Keretfigyelő című rovatunkat, hogy mindig egy helyen tudjuk tájékoztatni szurkolóinkat a legfrissebb PMFC körüli átigazolási hírekről. A Keretfigyelőben időről-időre igyekszünk megbízható információkat közzé tenni, hogy rajongóinknak ne szóbeszédekből és pletykákból kelljen értesülniük a csapat változásairól.​

Július 18., hétfő

Klubunk július 13-án tartott sajtótájékoztatóján hivatalosan is bejelentette és bemutatta három új játékos-igazolását, Havasi Dánielt, Koller Krisztiánt és Fellai Józsefet. Róluk korábban részletesen írtunk, amit most ITT újra elolvashat. Ugyanakkor a felkészülés kezdetén próbajátékra hívott Tóth Márk és Böröczky Bálint elhagyta Pécset.

Újra csatlakozott a kerethez Krapecz Balázs, aki az előző szezon első felét nálunk töltötte, majd visszarendelte őt csapata, a Szászvár, de tavasszal egy mérkőzésen sem számítottak rá. Szerződése június végén lejárt, a középhátvéd pedig úgy döntött, ismét Újmecsekalján folytatja.

A további játékosigazolásokkal kapcsolatban Márton Gábor, a PMFC vezetőedzője a Bonyhád ellen 2-1-re megnyert edzőmeccs után elmondta, az erősítésekkel kapcsolatban konkrét elképzeléseik vannak. Szerződtetni azonban csak olyan játékost kívánnak, aki hosszú távon jelenthet segítséget a PMFC számára.

Érkezők: Koller Krisztián, Fellai József, Havasi Dániel, Krapecz Balázs.

Távozók: Ipacs Péter, Erdős Sándor, Horváth Vince, Szabó Péter, Jeránt Márk, Loch Krisztián, Tóth Adrián.

Keret: Később…

​Június 16., csütörtök

​Ahogyan arról már hírt adtunk, megtörténtek az első játékosmozgások a PMFC-nél. Igaz, ezúttal még csak távozókról tudtunk beszámolni. Az NB III-as bajnokságra készülő labdarúgócsapatunknál a szakmai stáb javaslata alapján nem hosszabbítottuk meg a szerződését hat mezőnyjátékosnak.

Horváth Vince, Szabó Péter, Jeránt Márk, Loch Krisztián és Tóth Adrián már nem a keret tagjai. Rajtuk kívül Erdős Sándor is távozik, aki Madridban tölti majd szakmai gyakorlatát. Erről részletesebben ITT olvashat.

Búcsút intettünk továbbá a még csak 18 éves kapusnak, Ipacs Péternek is. Az alapesetben U19-es kerettagnak számító fiatal hálóőr kétszer volt kezdő, valamint hatszor csereként lépett pályára a Baranya megyei I. osztályban. A távozókról Márton Gábor beszélt honlapunknak:

– Van, akitől azért köszöntünk el, mert nem voltunk meggyőződve arról, hogy az NB III-ban is tud segíteni, volt, akinek nem jutott volna elég játékperc. A fiatal kapus, Ipacs Péter helyzete pedig speciális, mert ő egyre jobb formában kezdett védeni, de nem tudtunk volna neki lehetőséget biztosítani, ezáltal gátolva lett volna a fejlődése. Nem titok ugyanis, kapus posztra is keresünk még egy tapasztalt embert – árulta el a PMFC vezetőedzője.

Érkezők: Később…

Távozók: Ipacs Péter, Erdős Sándor, Horváth Vince, Szabó Péter, Jeránt Márk, Loch Krisztián, Tóth Adrián.

Keret: Később…

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram