Nagyszámú közönség előtt kell javítani!

Nem a levegőbe beszélt Havasi Dániel, amikor ideigazolását követően első bemutatkozó nyilatkozatában azt mondta, szeretné a pályán meghálálni a bizalmat. A támadó az NB III Közép-csoportjának eddigi öt fordulója során háromszor volt kezdő, kétszer pedig a kispadról szállt be, ennek ellenére már három találatnál jár.

A 21 éves pécsi futballista korábban győztes gólt lőtt a Hódmezővásárhely ellen, majd Méhkeréken is hamar betalált. Hasonlóképp tett legutóbb Dunaújvárosban, ahol becserélését követően nem sokat húzta az időt, hat perc sem kellett neki és bődületes lövésével már be is vette a Fejér megyeiek kapuját.

– Azért jöttem haza, hogy minden meccsen gólt lőjek. Amúgy sem vagyok az a fajta, aki megelégszik magával. Azért is edzek keményen, mert mindig jobbá szeretnék válni. Azt gondolom, a csapatnak is ez a célja. Biztosan állíthatom, hogy több van bennünk. Az utolsó két meccsen nem érdemeltünk vereséget, de sajnos így alakult – vélekedett csatárunk.

14265060_1167496309937948_1491146479717548638_n

Havasi Dániel szerint tanulniuk kell a botlásaikból, mert egymást követően harmadszorra már nem maradhatnak alul.

– Márton Gábor is elmondta, hogy buta gólokat kaptunk. Ez az első három fordulóban nem volt ránk jellemző. Megpróbáljuk kijavítani a hibáinkat, azon leszünk, hogy vasárnap nagyszámú közönség előtt legyőzzük a Fradi II-t. Óriási élmény lesz ennyi szurkoló előtt játszani. Az az egészséges, ha ez a közeg feldobja a játékosokat. Az elején a megilletődést leküzdve meg kell mutatnunk az igazi énünket – tekintett előre a támadó.

A játékos végezetül megjegyezte, hogy hozzánk hasonlóan a vasárnap érkező Ferencváros második számú alakulata is egy fiatal csapat, kiegészülve néha egy-egy visszajátszó NB I-es játékossal. Ugyanakkor szeptember 11-én a mieinknek muszáj érvényesíteniük a hazai pálya adta előnyöket. Továbbá hozzátette, hogy szerinte nem a piros-feketéknek kell adott esetben félniük a fővárosiaktól, hanem pont fordítva.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram