MK: Szurkolói információk a Videoton ellen

Egy vérbeli PMFC-szurkolónak nem kell hosszasan ecsetelni, hogy mit jelent egy Videoton FC elleni mérkőzés. A Márton Gábor vezette NB III-as pécsiek ezúttal Magyar Kupa-mérkőzésen a Stadion utcában látják vendégül a Henning Berg trenírozta élvonalbeli székesfehérváriakat. A rangos összecsapás a két klub közös megegyezése alapján nézőbarát időpontban, szeptember 14-én, szerdán 18:00-kor kezdődik, így remélhetőleg mindenki időben kiér majd az újmecsekaljai stadionba.

pmfc-fradi-ii-047

Szurkolóinknak ezúttal is csak az északi ülő (A-tól F-ig), illetve a keleti B-közép szektort nyitjuk meg. A székesfehérvári drukkerek pedig a vendégszektort vehetik birtokba, szintén 17:00 órától. A jegyek már megvásárolhatók elővételben, illetve majd a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es és 3-as, illetve északon, a Szigeti útnál található 4-es és 5-ös pénztárban. A Vidi-drukkerek a 7-es pénztárt keressék. A belépőjegyek ára egységesen 500 forint, 14 év alatt, illetve 65 felett pedig ingyenesen tekinthető meg a találkozó.

Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös, míg a vendégszektorba a 7-es kaput javasoljuk. Azoknak a hazaiaknak, akik elővételes jeggyel, vagy bérlettel rendelkeznek, megnyitjuk a 6/B kaput is, ahol sorban állás nélkül, gyorsabban juthatnak be. A továbbjutás kiharcolásához nagy bravúrra lenne szükségük a mieinknek, ezért bízunk szurkolóink buzdításában! A találkozót élő, szöveges tudósításunkon keresztül is követhetik a pmfc.hu-n.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram