Videoton és Komló! Mi kell még?

A PMFC szerdán a Magyar Kupában az NB I-es Videotonnal, majd szombaton a bajnokságban a megyei rivális Komlóval csap össze.

A fergeteges hangulatú PMFC – FTC II. mérkőzés után nem ereszthetnek le a piros-feketék. Bár a forduló előtt listavezető zöld-fehérek ellen szerzett ponttal nem kell szégyenkezniük a piros-feketéknek, ezen a héten két bevetés is vár rájuk.

Már áruljuk az elővételes jegyeket a szerdán 18 órakor kezdődő Videoton FC elleni Magyar Kupa mérkőzésre. A 6. forduló egyik presztízstalálkozóját Újmecsekalján rendezik és bár csapatunk jelenleg az NB III-ban szerepel, tudjuk, az utóbbi években sok emlékezetes csata zajlott le a két gárda között.

A PMFC biztosan nem esélyesként megy neki az összecsapásnak az NB I egyik favoritja ellen, ennek ellenére a helyi sportbarátoknak kár lenne kihagyni a válogatottakkal teletűzdelt fehérváriak vendégszereplését. A belépőjegyek egységesen 500 forintba kerülnek a találkozóra.

Szombaton sem kell messzire utazniuk a Munkás-drukkereknek, hiszen az ősi rivális Komlónál vendégeskednek Kollerék. Ennek a meccsnek biztosan nem kell reklám, hiszen a szurkolók már nagyon készülnek. A KBSK-sok gyengén kezdték a bajnokságot, 6 meccsen szerzett 1 pontjukkal jelenleg az utolsó helyen állnak. A PMFC-nek pedig mindenképpen győzni kéne, hogy továbbra is ott maradjon az élmezőnyben.

Riválisaink közül a Szigetszentmiklós (1.) a Dunaharasztit (10.) fogadja, a Budafok (2.) a Dabas-Gyónnál (13.) vendégszerepel, a Dunaújváros (4.) pedig a Pénzügyőrt (6.) látja vendégül.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram