Nehéz bajnoki vár a PMFC-re Budafokon

Nincs könnyű helyzetben labdarúgócsapatunk, amely múlt szombaton hazai pályán szenvedett 1-0-s vereséget a Szekszárdi UFC-től. A piros-feketéknek hamar rendezniük kell soraikat, hiszen az NB III Közép-csoport 11. fordulójában a második helyen álló Budafoki MTE vendégeként lépnek pályára.

Az október 15-én Budapestre, a XXII. kerületi Promontor utcába látogató pécsieknek legjobb formájukkal kell előrukkolniuk. A mecsekaljaiak jelenleg 19 ponttal a táblázat ötödik fokán állnak, de csak két egységgel van lemaradva a mieinktől a Pénzügyőr SE. A mezőnyt továbbra is a hibátlan mérlegű Szigetszentmiklós vezeti, a Budafoki MTE pedig a második. Harmadik a Dunaújváros, negyedik az FTC II. Érdekesség, hogy az SZTK szombaton az újvárosiakhoz utazik, a Fradi második számú csapata pedig a Méhkeréket fogadja.

Visszatérve szombati vendéglátóinkra, Prukner Lászlóék a bajnokság őszi szezonjában eddig nyolc győzelmet arattak, emellett pedig egyszer végeztek döntetlenre, vereségeik száma is csupán egy. Utóbbi remélhetőleg növekedni fog, ehhez azonban el kellene hozni mind a három pontot Budafokról. Ebből következik, hogy bizonyos esetben a PMFC akár a harmadik helyre is fellephet, már ha szombaton legyőzi a Budafoki MTE-t, a fővárosi zöld-fehérek és a dunaújvárosiak pedig egyaránt kikapnak ellenfelüktől.

Budafoki MTE – PMFC
NB III Közép-csoport, 11. forduló
2016. október 15., szombat, 14:30
Budafoki MTE Sporttelep
Budapest, XXII. kerület, Promontor utca 89.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram