U14

Pályán az utánpótlás

Lőrinc Antal vezette U19-es labdarúgócsapatunk már zsinórban harmadik bajnokiját nyerte.

U19-es bajnokság, II. osztály, 9. forduló
PMFC – UTE 2-0 (1-0)
Pécsi gólszerző: Balboaca Segrgiu Emilian (3., 81.)
Edző: Lőrinc Antal

– Az első félidőben uraltuk a játékot és a vezetést is megszereztük! A második félidőben emberelőnybe kerültünk, amit sajnos nem tudtunk megfelelően kihasználni, de taktikusan játszva tartottuk az eredményt és a mérkőzés végén egy szerencsés góllal lezártuk a találkozót – értékelt Lőrinc Antal. edző.


U17-es bajnokság, II. osztály, 9. forduló
Kaposvári Rákóczi BFLA – PMFC 1-2 (0-0)
Pécsi gólszerző: Gelencsér Bálint (50., 65.)
Vezetőedző: Jelena Richárd

– A szomszédvárak rangadóján megérdemelten nyertünk a jó erőket felvonultató ellenfelünkkel szemben – értékelt Jelena Richárd, edző.


U16-os bajnokság, II. osztály, 9. forduló
Kaposvári Rákóczi BFLA – PMFC 3-1 (0-0)
Pécsi gólszerző: Kántor Martin (57.)
Vezetőedző: Lőrincz Sándor

– Azt kell, mondjam, hogy a mérkőzésen a sikerért többet tevő, nagyobb akarással játszó csapat szerezte meg a bajnoki pontokat. Adtunk egy félidőnyi előnyt az ellenfélnek, ami soknak bizonyult – értékelt Lőrincz Sándor, edző.


U15-ös bajnokság, I. osztály, 9. forduló
PMFC – UTE 3-5 (3-3)
Pécsi gólszerzők: Tóth Máté (7., 16.), Németh Barnabás (36.)
Vezetőedző: Kósa Sándor

– Remekül kezdtük a mérkőzést, már a hetedik percben vezetést szereztünk. Nagy győzni akarás jellemzett bennünket, de a hatalmas egyéni hiba után kapott egyenlítő gól padlóra küldte a társaságot. Ennek ellenére sikerült ismét vezetést szereznünk, amit újból egy nagy egyéni hiba követett. Ezek a fordulatok lelkileg megviselték a csapatot, ugyanakkor pozitívum, hogy ellenfelünk vezető góljára még sikerült válaszolnunk. A második félidőre kiürültünk, nem tudtunk megújulni és míg az Újpestnél volt két-három olyan minőségi játékos, aki el tudta dönteni a mérkőzés végkimenetelét, addig nálunk nem. Három gólt szereztünk, mégis pontok nélkül maradtunk ezen a mérkőzésen – értékelt Kósa Sándor, edző.


U14-es bajnokság, I. osztály, 9. forduló
PMFC – UTE 2-2 (1-1)
Pécsi gólszerzők: Redzic Damir (38.), Vogyicska Balázs (41.)
Vezetőedző: Szabó Csaba

– A keretből három játékosunk hiányzott, tehát kezdünk kiegyenesedni létszámban is. Azt az UTE csapatát fogadtuk, akik kimondottan fizikálisan erősek, ráadásul remekül futballoztak. A mérkőzés elején azt kértem a fiúktól, hogy álljunk vissza és térképezzük fel ellenfelünket. Az első félidőben két lehetőségünk volt a gólszerzésre, míg ellenfelünk kihasználva magassági fölényét mattolt minket és mezőnyfölényben játszott 20 percig. A félidő felétől kezdtünk feljönni és vált a játék kiegyenlítettebbé. Második félidőben feltoltuk a védekezésünket és labdaszerzésből mindjárt a félidő elején gólt szereztünk, megfordítva a mérkőzést. Megbeszéltük a srácokkal félidőben, ha gólt szerzünk, nem állunk vissza és próbáljunk még gólt szerezni. Ez nem sikerült, az Újpest ránk erőltette akaratát és több helyzetet is kidolgoztak, főleg a széleken. Nekünk rendre jó kontráink voltak, jó helyen szereztünk labdákat, de többször is “közbeszólt” a partjelző. Egy kimondottan erős ellenfél ellen tudtunk pontot szerezni. Sajnos ezen a mérkőzésen fáradtunk el igazán először a kilenc fordul alatt – értékelt Szabó Csaba, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram