Ismét a legjobb formánkra lesz szükség

Vasárnap 13:30-kor – az NB III Közép-csoportjának 13. fordulójában – a Paksi FC II. gárdájához látogat a PMFC. A két csapat tabellán elfoglalt pozíciója alapján joggal várható el a vendéggyőzelem, hiszen amíg a pécsiek a 4. helyen állnak, addig a tolnaiak második számú labdarúgócsapata csak a 11. a ranglétrán. Ugyanakkor nagy kérdés, hogy Osztermájer Gábor alakulata melyik arcát fogja mutatni, illetve a hétvégén lesznek-e az első csapatból visszajátszók, és ha igen, akkor kik. Ezekre a rejtélyekre csupán a kezdés előtt derül majd fény, mindenesetre a mieinknek a legjobb formájukkal kell előrukkolniuk.

A csoport góllövőlistáján előkelő helyet foglal el a korábban a PMFC-nél nevelkedő Jelena Richárd, aki a paksi tartalékok között az idei szezonban eddig tizenegyszer volt kezdőként nevezve, s ezalatt nyolcszor tudott eredményes elleni. A tizennyolc éves robosztus testfelépítésű támadó egy gólt lőtt az FTC II-nek, majd duplázni tudott Komlón, a Szentlőrincieknek egymaga egy négyest gurított odahaza, de betalált a Budafoki MTE-Újbuda hálójába is. Őt követi az élvonalbeli múlttal is rendelkező Szakály Dénes, aki ötször köszönt be az ellenfelek hálójába a “fakóban”.

A Paksi FC II. idei bajnoki szereplése ugyanakkor hullámzó, igaz hazai pályán jól teljesítenek. Pályaválasztóként két-két győzelem és döntetlen mellett csupán egyszer szenvedtek vereséget. Vendégként viszont csak kétszer tudtak nyerni, egyszer játszottak döntetlent, három alakalommal viszont pont nélkül maradtak. Az előző körben pedig a rossz időjárási körülmények miatt elhalasztották a békéscsabai bajnokijukat. A Duna-partiak összesített mérlege a 13. forduló előtt így négy siker, három pontosztozkodás, illetve négy vereség. Tizennyolc rúgott góljukra tizenkilenc volt a válasz. Megszerzett pontjaik száma tizenöt.

Az október 30-án, vasárnap 13:30-kor kezdődő Paksi FC II. – PMFC találkozóra már kaphatók a belépők. A vendégbelépőket online a meccsjegy.mlsz.hu-n, illetve a Ticket Express jegyirodákon keresztül lehet elővételben megvenni, klubkártya használatával. A helyszíni jegyvásárláshoz ugyanakkor nem kötelező a szurkolói kártya! Ellenben felhívjuk a csapatunkat elkísérő szurkolóink figyelmét, hogy személyi igazolványt/útlevelet/jogosítványt mindenki hozzon magával Paksra. A jegyek egységesen 500 Ft-ba kerülnek, pénztár- és kapunyitás 12:30-kor. A Fehérvári úti Stadionban jegyértékesítő, beléptető és kamerás megfigyelő rendszer is működni fog.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram