Fölényes siker

Öregfiúk labdarúgócsapatunk kiütéses győzelemmel folytatta csoportja alapszakaszát.

A Baranya megyei I. osztályú öregfiúk bajnokság B-csoport alapszakaszának 8. fordulójában a PMFC együttese esélyeshez méltóan nagyarányú győzelmet aratott a Kökényi FC ellen a Stadion utcában. A piros-feketék már a 26. percben megszerezték a vezetést, méghozzá a forduló előtt a góllövőlistát vezető Vas László révén. Tíz perccel később Lehota Tibor vitte be a hazaiak újabb találatát, így 2-0-s előnnyel mehettek szünetre a mieink.

A fordulást követően négy helyen is változtattak összeállításukon a mecsekaljaiak, Vető Gábor, Soós Attila, Dárdai Pál és Toma Árpád érkezett a folytatásra. Utóbbinak nem kellett sok, hogy megzörgesse a kökényiek hálóját, hiszen az 53. percben megszerezte csapatunk harmadik gólját. Innentől kezdve aztán felpörögtek az események: a 63. percben Vető Gábor, a 68. minutumban Élő Tibor talált be, míg a 6-0-s végeredményt Vas László alakította ki a találkozó 71. percében.

Öregfiúk együttesünk ezzel ugyan hozta a kötelezőt, ám az éllovas PVSK-t nem sikerült megelőzi, városi riválisunk ugyanis 13-1-re nyert a Gyód SK ellen és megőrizte kétpontos előnyét. A mieink legközelebb – november 5-én, szombaton 13:30-tól – a Pellérd SE vendégeként lépnek pályára. Szintén idegenben játszik majd a Pécsi VSK is, amely a Kökényi FC-hez látogat a Baranya megyei I. osztály öregfiúk bajnokság B-csoport alapszakaszának 9. fordulójában.


Öregfiúk M I. – B cs., 8. forduló
PMFC – Kökényi FC 6-0 (2-0)
PMFC: Retkes – Soós L., Bencze, Kiss, Lajtai (Toma, 46.), Sütő (Soós A., 46.), Szatmári (Élő, 25.), Kósa, Lehota (Vető, 46.), Vas (Dárdai, 46.), Teszárik (Sárai, 20.)
Gólszerzőink: Vas (26., 71.), Lehota (36.), Toma (53.), Vető (63.), Élő (68.)


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram