U14

Pályán az utánpótlás

Egy helyen a PMFC utánpótlás labdarúgócsapatainak hétvégi eredményei.

U19-es bajnokság, II. osztály, 12. forduló
PMFC – Vác Város LSE 2-2 (1-0)
Pécsi gólszerző: Balboaca Sergiu Emilian (42.), Dóra Dominik (63.)
Edző: Lőrinc Antal

– Nagyon nehéz körülmények között került megrendezésre a találkozó, egyik csapat sem tudott kellőképpen alkalmazkodni a nagy szélhez és a csúszós talajhoz. Ebből kifolyólag nagyon sok technikai hibával játszottak a csapatok, folyamatos játék ezért nem is alakulhatott ki. Két alkalommal is sikerült megszereznünk a vezetést, de jó erőkből álló ellenfelünk kétszer ki is egyenlített. Igazságos döntetlen született egy nagy küzdelmet és sok párharcot hozó mérkőzésen – értékelt Lőrinc Antal, edző.


U17-es bajnokság, II. osztály, 12. forduló
SC Sopron – PMFC 2-2 (1-2)
Pécsi gólszerző: Gelencsér Bálint (35.), Dienes Ádám (44.)
Vezetőedző: Jelena Richárd

– Ilyen kiszolgáltatottnak még soha nem éreztem magam. Örülök, hogy nem sérült meg senki – értékelt Jelena Richárd, edző.


U16-os bajnokság, II. osztály, 12. forduló
SC Sopron – PMFC
Elmaradt, később pótolják.
Vezetőedző: Lőrincz Sándor


U15-ös bajnokság, I. osztály, 12. forduló
PMFC – Vasas Kubala Akadémia 1-1 (0-1)
Pécsi gólszerző: Szabó Zalán (70.)
Vezetőedző: Kósa Sándor

– Irreális körülmények mellett játszottunk, szakmai értéke nem igazán volt a mérkőzésnek. Igaz, jobban alkalmazkodtunk ellenfelünknél az időjáráshoz, de nem tudtuk kihasználni az adódó lehetőségeket. Az első félidőben agyon kellett volna nyerni a mérkőzést, hatszor vittük zavartalanul a kapusra a labdát, de nem tudtunk betalálni a hálóba. Ami dicséretes, hogy a második félidőben orkán erejű széllel szemben is mi domináltunk, helyzeteket dolgoztunk, amik egyikéből sikerült egyenlíteni. Jól levédekeztük ellenfelünk próbálkozásait, viszont a látottak alapján csalódás az egy pont, mert nagyobb koncentrációval simán meg kellett volna nyernünk a mérkőzést – értékelt Kósa Sándor, edző.


U14-es bajnokság, I. osztály, 12. forduló
PMFC – Vasas Kubala Akadémia 1-2 (0-1)
Pécsi gólszerző: Dokic Nikola (10.)
Vezetőedző: Szabó Csaba

– Az első félidőben el kellett volna döntenünk a mérkőzést, amit nem tettünk meg. A második játékrészben a játékvezetők ezt megtették helyettünk. Ennek ellenére magunkat is hibáztathatjuk, mert ha berúgjuk a helyzeteket, akkor nincs miről beszélni – értékelt Szabó Csaba, edző.


Fénykép: Jakab Péter

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram