Ez a Dabas nem az a Dabas

Vasárnap 13:00 órakor az FC Dabas vendégeként játszik a Márton Gábor vezette PMFC.

A PMFC csapata vasárnap délután jó emlékekkel léphet ismét pályára Dabason, ahol legutóbb 10-0-s győzelmet arattak a Dabas-Gyón FC ellen. A piros-feketék ezúttal egy várhatóan nehezebb mérkőzés előtt állnak, hiszen a város másik gárdája, az FC Dabas vendégei lesznek november 20-án, 13:00 órától. Kérdés, hogy a mecsekaljaiak meg tudják-e ismételni, vagy legalább meg tudják-e közelíteni múlt héten nyújtott formájukat. Továbbá választ kaphatunk arra is, miként hatott a házigazdákra a szezon közbeni edzőváltás.

A pécsiek mellett szólhat, hogy hétvégi vetélytársaink egy meccsel kevesebbet játszva a tabella 14. helyén tanyáznak. Mérlegük négy győzelem mellett két döntetlen és nyolc vereség. Gondjaikat tovább tetézi, hogy legutóbbi öt lejátszott bajnokijukon egyetlen pontot sem sikerült szerezniük, de még gólt sem rúgtak. Ennek következtében a játékosként az 1986-os világbajnokságot is megjárt Dajka László lemondott vezetőedzői posztjáról, helyét pedig Kucsák István vette át.

Ezzel szemben a PMFC háza táján változatlan munka zajlik, Márton Gáborék győzelemmel vették az elmúlt két fordulót, s a gólszerzésben sem szerénykedtek. A Békéscsaba II. és a Dabas-Gyón FC elleni kétszer kilencven perc során összesen tizennégy találatot vittek be a mieink, akik egyébként összesítésben már harmincnyolcnál járnak a 16. fordulót megelőzően. Ennél több rúgott gólt csak a listavezető SZTK tudhat magáénak. Abban biztosak lehetünk, hogy a mostani dabasi meccs nem lesz egy sétagalopp, ugyanakkor mindenki bízik az újabb vendéggyőzelemben.

A november 20-án, vasárnap 13:00-kor kezdődő FC Dabas – PMFC NB III-as találkozóra csak a helyszínen tudnak belépőt vásárolni a szurkolók. A felnőttjegy ára 800, míg a nyugdíjas 500 Forint. Belépés a Pálya utca felőli kapun, amelyet várhatóan egy órával a kezdősípszót megelőzően, 12:00-tól nyitnak meg. A mérkőzés helyszínének pontos címe: 2371 Dabas, Pálya utca 1. A találkozót élő, szöveges tudósításunkon keresztül követhetik a pmfc.hu-n. Kérjük a csapatunkat elkísérő vendégszurkolókat, hogy kizárólag sportszerű keretek között biztassák a a piros-feketéket!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram