Elégedettek lehetünk

Vezetőedzőnk szerint egy stabil és fegyelmezett csapatot győztünk le, hétfőtől azonban csak arra koncentrálunk, hogy 2016 utolsó tétmérkőzését is megnyerjük.

– Nehéz mérkőzésre számítottunk, mert egy mögöttünk pár helyezéssel lemaradó együttest fogadtunk. Tudtuk, hogy a Pénzügyőr stabil és fegyelmezett csapat. Sajnos a pályánk eléggé tönkrement, ami eléggé megnehezítette a dolgunkat. Volt olyan pontja a gyepnek, ahol még a labdavezetés is nehézséget okozott a játékosoknak. Ettől függetlenül elég agresszívak voltunk, sima 2-0-s előnnyel mehettünk le a félidőben. A második játékrészben a kiállítást követően inkább mi aludtunk be kissé, így volt némi lehetősége az ellenfélnek. Úgy gondolom, egy jó csapatot győztünk le és elégedettek lehetünk ezzel a mérkőzéssel. Vissza van még egy bajnoki, hétfőtől csak az számít, hiszen meg szeretnénk nyerni azt is és úgy mennénk el a szünetre. A többit pedig majd meglátjuk – nyilatkozta elégedetten a lefújás után Márton Gábor.

A vendégek megbízott edzője is büszke volt játékosaira a lefújás után, mert azok komoly nyomást elviselve futballoztak.

– Az első félidőben gyakorlatilag két hibával megpecsételtük a sorsunkat. 2-0 után úgy gondoltuk, hogy ez a meccs még nincs teljesen veszve és ennek érdekében elég nagy erőket mozgósítottunk meg a második negyvenöt percre. Szerettünk volna szépíteni, sőt, azt beszéltük a fiúkkal, hogy miért ne rúghatnánk akár hármat… Az ötvenedik percben elég csúnyán belenyúltak a meccsbe, ami után már csak a tisztes helytállásra futotta. Nagyon büszke vagyok a játékosokra, hogy ekkora nyomást elviselve, gyakorlatilag hibapont nélkül lehoztuk a második félidőt. Ahogy együtt küzdöttünk, úgy a következő mérkőzésen sokkal sikeresebbek leszünk – értékelt Rajkó Zoltán.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram