U14

Pályán az utánpótlás

U19-es bajnokság, II. osztály, 14. forduló
PMFC – Bozsik Akadémia Nyíregyháza 1-1 (0-1)
Pécsi gólszerző: Petrovics Tamás (58.)
Edző: Lőrinc Antal

– Az első félidőben tompák és határozatlanok voltunk, ennek következtében a Nyíregyháza meg is szerezte a vezetést és a huszadik perceben emberhátrányba is kerültünk. A második félidőben hatalmas energiákat mozgósított a csapat és annak ellenére, hogy emberhátrányban játszottunk egyre meghatározóbb játékot kezdtünk játszani. Domináltunk és minden labdáért megküzdöttünk, érezhető volt, hogy fordíthatunk a mérkőzésen. Sikerült az egyenlítés és a győztes gólt is megszerezhettük volna egy nagyon szép támadás végén, ami sajnos kimaradt. Elégedett vagyok a csapat második félidei játékával, mert bravúros pontot szereztünk egy nagyon jó játékosokból álló ellenféllel szemben – értékelt Lőrinc Antal, edző.


U17-es bajnokság, II. osztály, 14. forduló
Bozsik Akadémia Nyíregyháza – PMFC 2-2 (0-1)
Pécsi gólszerző: Csernik Zsombor (21.), Dienes Ádám (83.)
Edző: Jelena Richárd

– Egy jobb erőkből álló együttes ellen kétszer is sikerült vesztes állásból egyenlítenünk. Mindét bekapott gólunkat egyéni hibák előzték meg, ezzel megnehezítve a saját dolgunkat. 2-2-es állást követően két óriási lehetőségünk is volt a győzelem megszerzésére, sajnos ezeket nem tudtuk kihasználni. Mindezek ellenére gratulálok a fiúknak – értékelt Jelena Richárd, edző.


U16-os bajnokság, II. osztály, 14. forduló
Bozsik Akadémia Nyíregyháza – PMFC 2-0 (1-0)
Edző: Lőrincz Sándor

– A csapat teljesítménye nem ütötte meg az általunk kívánt szintet. Úgy gondolom, hogy ellenfelünk szinte mindenben felülmúlt minket, úgy mint a párharcok megnyerésében, gyorsaságban, akaratban, támadásépítésben és helyzetkihasználásban. Ezért nem sikerült átugranunk ezt az akadályt – értékelt Lőrincz Sándor, edző.


U15-ös bajnokság, I. osztály, 14. forduló
PMFC – Bozsik Akadémia Nyíregyháza 2-2 (0-0)
Pécsi gólszerző: Németh Barnabás (45.), Tóth Máté (78.)
Edző: Kósa Sándor

– Végig meddő mezőnyfölényben játszottunk, de ebből nem tudtunk előnyt kovácsolni, mert az ellenfél kapuja előtt rossz döntéseket hoztunk. A második félidő elején vezetést szereztünk, ám ettől mi zavarodtunk meg, védekezésben komoly hibákat vétettünk, amikből két gólt is kaptunk. A hátralévő időben mentünk becsülettel előre, amit továbbra is sok hibával tettünk. A végén mégis sikerült egy pontrúgás után az egyenlítés, és itthon tudtunk tartani egy pontot. Támadójátékunkból hiányzott az átütő erő, ezért nem sikerült gólokra váltani fölényünket, míg védekezésben szokatlanul sok hibát vétettünk, amit ellenfelünk gólokkal büntetett, így alakult ki a döntetlen – értékelt Kósa Sándor, edző.


U14-es bajnokság, I. osztály, 14. forduló
PMFC – Bozsik Akadémia Nyíregyháza 3-1 (0-1)
Pécsi gólszerző: Redzic Damir (45., 54.), Keresztes Noel (59.)
Edző: Szabó Csaba

– A mérkőzés elején azt kértem a fiúktól, hogy álljunk vissza és a pálya középső zónájában legyünk agresszívek, ott próbáljunk labdát szerezni. Ez többnyire azért nem sikerült, mert ellenfelünk átrugdosta a középpályát és a védekező zónánkba ívelte a labdákat. Amikor labdákat tudtunk szerezni, a kontráinkból rendszeresen rossz döntéseket hoztunk a végjátékban és többször belementünk az ellenfél csapkodó játékába. Az első félidőben rossz felfogásban, enerváltan futballoztunk. A második félidőben a fejmosásnak köszönhetően más csapat ment ki a pályára és meggyőző, jó játékkal, akár nagyobb arányban is nyerhettünk volna – értékelt Szabó Csaba, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram