Fellai nagyszerű igazolás volt!

Szurkolóink megszavazták, szerintük ki nyújtotta a legjobb teljesítményt 2016-ban!

Miután megtudtuk, hogy az év meccse a Dabas-Gyón FC – PMFC 0-10, az év felfedezettje pedig Bata Kristóf lett, arra kértük szurkolóinkat, idei utolsó voksolásunkon döntsék el, melyik játékosunk teljesítményével voltak leginkább elégedettek 2016-ban. A mezőny erősre sikeredett, amit jól mutat, hogy Sólyom Csaba és Koller Krisztián is lecsúszott a dobogóról. Pedig hálóőrünk megye I-es és NB III-as találkozókon 1 542 percen át őrizte kapott gól nélkül hálóját. Középpályásunk pedig őszi gólkirály lett a harmadosztály Közép-csoportjában.

A harmadik helyre nyáron érkező balszélsőnk, Károly Bálint futott be. Érdekes, hogy ő az év meglepetésembere szavazásunkon is elnyerte a képzeletbeli bronzérmet. <link> Ősszel folyamatosan érte utol magát fizikálisan, egyre jobb teljesítményt nyújtott. A 23 éves játékos végül 10 gólig jutott, de nem csak találataival, kombinatív, önzetlen csapatjátékával is felhívta magára a figyelmet. Jó igazolásnak bizonyult, reméljük, tavasszal még bőven okoz örömöt szurkolóinknak.

nevtelen

Második lett Kónya Dávid. Villámgyors jobbszélsőnk, akinek édesapja, Kónya Mihály a PMSC korszakos alakja volt, már másfél éve erősíti a piros-feketéket. Komoly szerepe volt a megye I-es (27 meccs, 16 gól) bajnoki címben, de sok fejtörést okoz az ellenfeleknek elfutásaival és cselsorozataival a harmadosztályban (16 meccs, 4 gól) is. Aktuális ellenlábasaink sokszor nem is titkolják, külön készülnek a 23 éves futballista kordában tartására, aki bizony a gólpasszokból is bőven kiveszi a részét.

2016 legjobb PMFC-játékosa azonban Fellai József lett. Az újmecsekalján nevelkedő, NB I-es rutinnal is rendelkező 27 éves középső védő nyáron tért vissza Kozármislenyből és nem sokáig kereste a helyét a csapatban. Rögtön a védelem vezére lett, tanári és rutinos játékával komoly stabilitást hozott a hátsó alakzatba. Ráadásul az ellenfelek kapuja előtt sem jön zavarba, aminek már kétszer is gól lett az eredménye. A szavazatok 57%-ának begyűjtésével magabiztosan nyerte el a címet, amihez gratulálunk és hasonlóan jó formát kívánunk neki 2017-re is!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram