2017 első MUNKÁS napja

Fagyos szélben és hóesésben kezdte meg a felkészülést az NB III-as bajnokság tavaszi etapjára a PMFC január 5-én. A bő hat hetes időszak alatt 8 edzőmeccs vár majd a játékosokra. A program ugyan még nem készült el teljesen, de az eddig lekötött meccseken mind hazai környezetben lépnek pályára a piros-feketék.

Az első bevetésre január 14-én, szombaton kerül sor. Akkor a megye I-es Beremenddel mérkőzünk a Stadion utcai műfüves pályán 11:00 órától. De könnyen előfordulhat, hogy addig is lesz miről beszámolnunk…

Az edzést még eléggé foghíjasan kezdte meg a keret. Voltak hiányzók, akikre tavasszal már nem számít a szakmai stáb, voltak akik engedéllyel maradtak távol a tréningtől, egyesek pedig betegség miatt nem tudtak megjelenni.

Az első csapattal edzett a 16 éves Dienes Ádám, aki egyelőre U17-es együttesünk tagja, de Márton Gáborék kíváncsiak arra, miként teljesít a felnőttek között. Valamint jelen volt Frank Richárd is, aki már ősszel is nálunk tréningezett, hogy nálunk folytatja-e, az egyelőre még nem dőlt el.

Összesen két-három új játékos érkezésére lehet számítani, a fő cél ugyanis az, hogy a mennyiség helyett a minőségre helyeződjön a hangsúly a keretben és csak olyan focisták érkezzenek, akik ezen a szinten azonnali segítséget tudnak nyújtani a bajnoki címért folytatott versenyben.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram