A több lehetőségért küzd

Ma töltötte be 20. születésnapját a PMFC utánpótlásából a felnőtt keretbe az idei szezonban felkerülő Hleba Tamás. Középpályásunkat remekül jellemzi, hogy az ünneplés helyett inkább a Paks elleni edzőmeccs jár a fejében. Tavaszi célja, hogy több lehetőséget kapjon a pályán a szakmai stábtól, ugyanakkor őt is a csapat közös motivációja hajtja.

– Bár ma töltöttem be a huszadikat, nem kell semmi nagy dologra gondolni, főleg, hogy holnap felkészülési mérkőzést játszunk. Inkább a meccsre koncentrálok. Persze utána majd lesz egy kisebb ünneplés, szűk családi körben, hiszen régen jártam otthon. Kicsit majd ők is tudnak segíteni a feltöltődésben – mesélt születésnapjáról Hleba Tamás.

Sajnos mostanában ritkán játszik NB I-es csapattal a PMFC, ezért nem csak szurkolóink, játékosaink számára is kuriózum lehet február 4-i összecsapás:

Pmfc-Szederkeny_2017_01_28-041

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

– Igaz, hogy élvonalbeli együttessel meccselünk, de különösebben nem állunk máshogy ehhez a találkozóhoz sem, mint a többihez. Ugyanazt a munkát folytatjuk, mint eddig. Persze jó erőfelmérő lesz egy két osztállyal feljebb szereplő együttes ellen, kiderülhet, hol is tart a csapatunk. Úgy gondolom, izgalmas találkozó kerekedik majd ki ebből – tekintett előre középpályásunk.

Az utóbbi hetekben kiváló formában futballozó tolnaiak elleni meccs után két héttel ráadásul már kezdődik a bajnokság a PMFC számára.

– Kezdünk egyre jobban összekovácsolódni, úgy vélem, már csak a finomítások vannak hátra, ezt az edzőmérkőzések eredményei is bizonyítják. Reméljük, ez a fejlődés a tavaszi szezon során nem hagy alább, sőt folytatódik majd és sikeresek tudunk lenni. Csapatszinten megvan a közös motiváció, csak a győzelem lebeg a szemünk előtt. Ezért dolgozunk keményen hétről-hétre. Örülök, hogy az edzőmeccseken sokszor szóhoz jutottam, mindig próbálok egyre jobb teljesítményt nyújtani, hogy a bajnokikon is több szerepet kapjak, és stabil tagja lehessek a csapatnak – zárta gondolatait Hleba Tamás.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram