Lehet belőle magyar Vardy?

Remek napot fogott ki február 1-én Bodor Márkó. 20 éves támadónk háromszor is eredményes volt az NB II-es Kozármisleny elleni felkészülési meccsen, ráadásul – finoman szólva – egyik találata sem sikerült csúnyára…

– Ipacs Petinek, a vendégek hálóőrének, már a bemelegítéskor mondtam, hogy ha egy az egyben, ziccerben megyek majd rá, akkor meg fogom próbálni átemelni fölötte a labdát. Remek érzés volt, hogy ez sikerült, ráadásul Helesfay Donátot is sikerült ugyanígy megtréfálnom. Igazából vele szemben spontán jött az egész. Láttam, hogy kint áll, ezért ez tűnt a legjobb megoldásnak – idézte fel a szerdai találkozót Bodor Márkó.

Játékosunk elárulta, edzéseken is sokat gyakorolja ezt a mozdulatot, ugyanakkor azt is beismerte, hogy három ilyen gólhoz azért szerencse is kell.

Pmfc-Szederkeny_2017_01_28-063

– Jó formában vagyok, tényleg remekül érzem most magam a bőrömben. Kemény hetek állnak mögöttünk, sokat dolgoztunk, aminek remélhetőleg meglesz az eredménye. Most következik az a szakasz, amikor egyre frissebbnek kell lennünk. Ez biztosan a játékunkon is látszódni fog – így a támadó.

Bodor célja a folyamatos fejlődés, és hogy idővel akár NB I-es szintre is eljusson. Ehhez még biztosan sokat kell dolgoznia, de láttunk már hasonlót a futballtörténelemben. Biztosan mindenki halott már Jamie Vardy-ról, aki az angol hetedosztályból küzdötte fel magát a tavalyi Premier League-bajnok Leicester Cityhez. Bár szerdai triplázónk Liverpool-drukker, azért felvetettük neki a párhuzamot, hiszen 2015 novemberében, alig több mint egy éve, még megye III-as meccsen szerepelt a Szabadszentkirály együttesében.

via GIPHY

– Kicsit erős a párhuzam, de valóban az a célom, hogy idővel első osztályú játékos lehessek. Úgy érzem, a PMFC-nél töltött egy év alatt rengeteget fejlődtem taktikailag és technika terén is. Sokat tanultam a tapasztaltabb játékosoktól és az edzői stábtól. Ugyanakkor természetesen nem elégedek meg magammal, igyekszem még tovább fejlődni – mondta el a 20 éves futballista, aki azt is elárulta, hogy a csapattal tegnap a siklósi fürdőbe látogattak el, ami sokat segített nekik a regenerálódásban, és csapatösszetartásnak is kitűnő volt.


Bodor Márkó 9-szer kezdett az NB III őszi szezonjában és 5-ször érkezett a padról. Ez idő alatt 5-ször volt eredményes.


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram