Pályán az utánpótlás

Hétvégén sem lazsálnak majd a PMFC utánpótlás gárdái, a mecsekaljaiak korosztályos együttesei ezúttal is a felkészülés jegyében lépnek pályára. U19-ünk szombaton 12:50-től a PVSK Verseny utcai műfüvesén játszik a Baranya megyei I. osztályú Bólyi SE ellen a megyei téli nagypályás műfüves bajnokság rájátszásának 2. mérkőzésén. Lőrinc Antalék az előző körben 4-1-re legyőzték a Siklósi FC-t.

A Jelena Richárd edzette U17-ünk és a Lőrincz Sándor vezette U16-unk – szintén február 11-én – a Paks U19-es, illetve U17-es együttesét fogadja a Stadion utcában a HLSZ-kupa aktuális fordulójában. Kósa Sándorék, továbbá Szabó Csabáék viszont Pakson játszanak edzőmeccset. Az U14-esek pedig a tolnai zöld-fehérek U15-ös csapatával mérkőznek meg.

Szombat délelőtt 10:00-től egymás ellen játszik majd a piros-feketék U13-as és U12-es csapata. A náluk fiatalabbak, az Ángyán Norbert és Tóth János edzette U11-esek pedig szombaton és vasárnap Szigetvárra utaznak a tizenhat csapatos XIII. Dél-Zselic Kupára. Érdekesség, hogy a mecsekaljaiak három gárdával állnak majd ki: PMFC ’2006 „piros”, PMFC ’2006 „fekete” és PMFC ’2007 néven.

Szintén egy tornára, de Somogyjádra utaznak a Jásper Péter és Egri Krisztián trenírozta U10-esek, illetve a Koleszár Viktor és Végi Jenő kezei alatt dolgozó U8-asok is. Utóbbi korosztály a Hévíz, a Kaposvári Rákóczi BFLA, a Nagykanizsa és a ZTE korosztályos együttesével mérkőzik meg, remélhetőleg az első három hely egyikéért.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram