U14

Pályán az utánpótlás

Nem sikerült eredményesen az elmúlt hétvége a PMFC utánpótlásának, egyedül az U17-esek tudtak pontot szerezni.

U19-es bajnokság, II. osztály, 18. forduló
Grosics Akadémia FK – PMFC 2-0 (1-0)
Edző: Lőrinc Antal

– Az összes olyan hibát elkövettük az első félidőben, amire felhívtam a játékosok figyelmét a mérkőzés előtt. Nagyon korán vezetést szerzett az ellenfél, amire sajnos nem tudtunk válaszolni, annak ellenére sem, hogy nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki. Irányítottuk a találkozót, de a kapufáról ismét kifelé pattant a labda. A második félidőben szinte felborult a pálya és folyamatos nyomást gyakoroltunk a Grosics Akadémiára, de gólt nem sikerült szereznünk. Nagyon rossz érzés volt elveszíteni ezt a meccset, mert sok energiát fektettünk a győzelem megszerzésébe. Rendeznünk kell a sorokat és meg kell szereznünk az első tavaszi győzelmünket a Zalaegerszeg ellen, hazai pályán – értékelt Lőrinc Antal, edző.


U17-es bajnokság, II. osztály, 18. forduló
PMFC – Grosics Akadémia FK 1-1 (0-1)
Pécsi gólszerző: Dienes Ádám (75.)
Edző: Jelena Richárd

– Parázs hangulatú mérkőzésen közelebb álltunk a győzelemhez, mint a tabellán előttünk álló ellenfél, de a győzelmet elszalasztottuk pár fegyelmezetlen játékos miatt – értékelt Jelena Richárd, edző.


U16-os bajnokság, II. osztály, 18. forduló
PMFC – Grosics Akadémia FK 1-2 (1-1)
Pécsi gólszerző: Kulcsár Gergő István (15.)
Edző: Lőrincz Sándor

– Azt kell, hogy mondjam, az ellenfél technikailag valamivel jobb volt ugyan nálunk, de játékban föléjük nőttünk. Az elkövetett egyéni hibáink miatt újra egy gyengébb csapat vert meg minket, elsősorban a nagyobb akarás miatt – értékelt Lőrincz Sándor, edző.


U15-ös bajnokság, I. osztály, 18. forduló
Puskás Akadémia FC – PMFC 3-2 (1-1)
Pécsi gólszerző: Németh Barnabás (22., 76.)
Edző: Kósa Sándor

– Egy kimondottan jó iramú mérkőzésen meg volt az esélyünk a pontszerzésre a listavezető ellen. Az első félidőben rengeteget dolgoztunk védekezésben és veszélyes ellentámadásra is volt erőnk. Ebben az időszakban ellenfelünk nem tudott komoly helyzetbe kerülni a kapunk előtt, nekünk viszont voltak lehetőségeink kontrákból gólt szerezni. A második félidő elején nagy nyomás nehezedett ránk, ellenfelünk minőségi cserékkel is ránk tudott erősíteni. Sajnos két figyelmetlenségünket gólokkal büntették ebben az időszakban. A csapatot dicséri, hogy az utolsó negyedórára összeszedtük magunkat és a szerkezetváltás után, ellenfelünket letámadva, komoly lehetőségeket alakítottunk ki a Puskás kapuja előtt, sajnos ezekből csak egyet tudtunk góllal befejezni – értékelt Kósa Sándor, edző.


U14-es bajnokság, I. osztály, 18. forduló
Puskás Akadémia FC – PMFC 2-1 (0-0)
Pécsi gólszerző: Keresztes Noel (51.)
Edző: Szabó Csaba

– Összességében nem érdemeltünk vereséget, főleg, hogy három kezdőjátékosunk is hiányzott. Szervezettségben és fegyelmezettségben jól helytállt a csapat – értékelt Szabó Csaba, edző.


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram