Ismét megvertük a Komlót

Ahogy illik, magabiztos győzelemmel hoztuk le a sereghajtó Komló elleni bajnokinkat. Az első helyzet a vendégek előtt adódott, utána azonban mi következtünk: Kónya Dávid és Krapecz Balázs is a felső lécet trafálta telibe, de nem sokkal később már nem segített a kapufa a vendégeknek – Károly Bálint révén vezetést szereztünk. A szünetig nem tudtuk növelni előnyünket, s egy ideig a második félidőben is úgy tűnt, hogy nem lesz ebből fölényes siker. A 68. percben azonban Gáspár Szabolcs nagy hibáját kihasználta Fekete Marcell, majd Károly Bálint tizenegyesből is betalált, így 3-0-ra nyertünk, kellemes vasárnap délutánt szerezve szurkolóinknak.

Pmfc-Komló 3-0 gól


NB III Közép-csoport, 24. forduló.
Pécs, PMFC Stadion, 1200 néző. Vezette: Kovács G.
PMFC – Komlói Bányász 3-0 (1-0)

PMFC: Gábor P. – Kónya K., Krapecz, Fekete, Varga – Rácz (Turi, 62.), Hleba – Bodor, Bata (Lőrincz, 67.), Károly B. – Kónya D. (Nagy Zs., 81.). Vezetőedző: Márton Gábor.

Komló: Gáspár – Németh, Rein, Bolboaca A., Valkovics – Farkas, Tukerics – Németh (Bölcsföldi, 63.), Ferencz (Habi, 74.), Szentes – Bolboaca S. (Bíró, 57.). Játékos-edző: Bolboaca Augustin.

6. perc: Előbb Kónya Dávid trafálta telibe a felső lécet, a labda a gólvonalról kifelé pattant, Krapecz fejjel próbálkozott, s pontosan ugyanott és ugyanolyan eredménnyel találta el a kapufát, mint csapattársa.
18. perc: Károly Bálint bólintott 4 méterről a kapu bal oldalába (1-0).
68. perc: Hleba szabadrúgása után Gáspár kiejtette a labdát, Fekete pedig 11 méterről az üres kapuba gurította (2-0).
72. perc: Lőrinczet buktatták a 16-oson belül, a tizenegyest Károly Bálint végezte el, aki a jobb alsóba vágta a labdát (3-0).


A mérkőzés online közvetítését ITT olvashatja vissza.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram