A számok mellettünk szólnak

A kiesés elől menekülő Várfürdő-Gyulai Termál FC látogat el április 8-án, szombaton a Stadion utcába. A 16:30-kor kezdődő találkozón a piros-feketék lesznek az esélyesek, de ellenfelünknek nagyon nagy szüksége van minden pontra, ezért biztosan nem adják meg könnyen magukat.

A pécsiek a tabella harmadik helyéről várják a 26. fordulót, 51 ponttal a zsebben. Legutóbbi 5 mérkőzésünkön 3 győzelem mellett 1 döntetlent és 1 vereséget értünk el. A 13. helyen tanyázó gyulaiaknak 28 pontjuk van, utolsó 5 bajnokijukon 1 győzelem mellett 2 döntetlen és 2 vereség a mérlegük.

A mieink ősszel idegenben 6-0-ra tudtak nyerni az akkor még Őze Tibor vezette Gyula otthonában, ám soros vendégeink azóta vezetőedzőt cseréltek, január óta Oláh Ferenc irányítja a gárdát.

Pmfc-Komlo_3-047

A piros-feketék eddig 60, míg a Békés megyeiek 23 gólt rúgtak, mi 19-et kaptunk, míg ők 39-et. A gólkülönbség tehát 41 a -16-tal szemben. A PMFC hazai pályán 28 (9 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség), míg a Gyula idegenben 13 pontot (4gy, 1d, 7v) szerzett a szezon eddigi részében.

Az április 8-án, 16:30-kor kezdődő bajnoki mérkőzésre ezúttal is az északi ülő (A-tól F-ig), illetve a keleti B-közép szektort nyitjuk meg a szurkolóknak. Kapunyitás 15:30-kor. A belépőjegyek ára továbbra is egységesen 500 forint, 14 év alatt, illetve 65 felett pedig ingyenesen tekinthető meg a találkozó.

A jegyeket keresse a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös pénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös kaput javasoljuk. Az elővételes jeggyel, vagy bérlettel rendelkezőknek megnyitjuk a 6/B kaput is, ahol gyorsabban juthatnak be.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram