U14

Pályán az utánpótlás

U19-es bajnokság, II. osztály, 25. forduló
Gyirmót SE Győr – PMFC 3-1 (2-0)
Pécsi gólszerző: Németh Norisz (81.)
Edző: Lőrinc Antal

– Az első félidőben két nagy egyéni hibánkat kihasználta a Gyirmót, így nehéz helyzetbe kerültünk. A második félidőben átvette a csapat az irányítást és végig nyomás alatt tartottuk az ellenfelet, majd a szépítést is sikerült megszereznünk. Érett az egyenlítés is, de a mérkőzés végén egy kontratámadást rosszul reagáltunk le, így a Gyirmót egy büntetőből lezárta a mérkőzést – értékelt Lőrinc Antal, edző.


U17-es bajnokság, II. osztály, 25. forduló
PMFC – SZEOL SC 6-0 (2-0)
Pécsi gólszerzők: Héhn Ferenc (3., 61.), Széles Bence (45.), Kántor Martin (48.), Tóth Ottó (63., 84.)
Edző: Jelena Richárd

– Korán megszereztük a vezetést, ami megnyugtatta a csapatot és ezután már csak a gólarány volt kérdéses – értékelt Jelena Richárd, edző.


U16-os bajnokság, II. osztály, 25. forduló
PMFC – SZEOL SC 0-1 (0-1)
Edző: Lőrincz Sándor

– A játék képét nézve a döntetlen igazságosabb lett volna, ami ránk nézve sem lett volna elfogadható teljesítmény. Sajnos megint úgy szenvedtünk vereséget, hogy az ellenfél jobban akarta a győzelmet, mint mi. A csapatnak sokkal jobban, motiváltabban és fegyelmezettebben kellene játszania– értékelt Lőrincz Sándor, edző.


U15-ös bajnokság, I. osztály, 25. forduló
ETO FC Győr – PMFC 1-0 (1-0)
Edző: Kósa Sándor

– Szervezett és lelkes védekezésünknek, valamint kapusunk bravúrjainak köszönhetően szoros eredményt értünk el a jobb erőkből álló Győri ETO ellen. A sors iróniája, hogy egy hatalmas potyagólt kaptunk. Mivel támadásainkból hiányzott az átütőerő, így nagyrészt csak pontrúgásokból tudtunk veszélyt jelenteni ellenfelünk kapujára. Volt is lehetőségünk az említett szituációk után gólt szerezni, de nem sikerült betalálni. Sajnos meghatározó játékosok hiányoztak a csapatból, ami meg is látszott a teljesítményünkön – értékelt Kósa Sándor, edző.


U14-es bajnokság, I. osztály, 25. forduló
ETO FC Győr – PMFC 5-2 (5-0)
Pécsi gólszerzők: Dokic Nikola (55.), Redzic Damir (73.)
Edző: Szabó Csaba

– A mérkőzés előtt azt kértem a csapattól, hogy álljunk vissza és szervezett védekezésből próbáljunk labdát szerezni és abból indulni. Ehhez képest az 5. percben már 2-0 volt az eredmény. Emiatt annyira megzavarodjunk, hogy a félidőben már 5-0-ra vezettek a hazaiak. A második játékrészben összekaptuk magunkat, de csak kozmetikázni tudtunk az eredményen – értékelt Szabó Csaba, edző.


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram