U14

Pályán az utánpótlás

Három győzelem, egy döntetlen és egy vereség volt a PMFC utánpótlás csapatainak hétvégi eredménye.

U19-es bajnokság, II. osztály, 29. forduló
Bozsik Akadémia Nyíregyháza – PMFC 0-5 (0-2)
Pécsi gólszerzők: Nagy Zsombor (1., 37., 82.), Pataki Ákos Partik (59., 73.)
Edző: Lőrinc Antal

– Gratulálok a csapat minden tagjának a mutatott hozzáállásért és játékért. A mérkőzés minden elemében felülmúltuk ellenfelünket és teljesen megérdemelt győzelmet arattunk. Külön kiemelném Nagy Zsombor játékát, aki három gólja mellett őrületbe kergette a nyíregyházi védőket, illetve Pataki Ákost, aki csereként beállva két gólja mellet nagyon hasznosan és motiváltan játszott. Utolsó három mérkőzésünket megnyertük, tíz gólt szereztünk és csak egyet kaptunk. Szombaton a Kecskemét ellen játszunk hazai pályán, szeretnénk szépen búcsúzni ettől a bajnoki szezontól – értékelt Lőrinc Antal, edző.


U17-es bajnokság, II. osztály, 29. forduló
PMFC – Bozsik Akadémia Nyíregyháza 2-1 (1-0)
Pécsi gólszerzők: Tóth Ottó (42.), Dienes Ádám (52.)
Edző: Jelena Richárd

– Egy jó iramú mérkőzésen sikerült egy remek ellenfelet két vállra fektetni. A győzelmünket a csapategységnek, valamint a pozitív hozzáállásnak köszönhetjük – értékelt Jelena Richárd, edző.


U16-os bajnokság, II. osztály, 29. forduló
PMFC – Bozsik Akadémia Nyíregyháza 2-2 (2-0)
Pécsi gólszerzők: Németh Barnabás (20.), Keresztes Barna (41.)
Edző: Lőrincz Sándor

– Egy megnyert mérkőzést tudtunk döntetlenre hozni, úgy, hogy nagyobb gólszerzési lehetőségeink a második félidőben is nekünk voltak. 2-0-nál voltak nagy ziccereink, ha egyet berúgtunk volna, akkor úgy gondolom, nem lett volna gond a három pont itthon tartása – értékelt Lőrincz Sándor, edző.


U15-ös bajnokság, I. osztály, 29. forduló
Bozsik Akadémia Nyíregyháza – PMFC 1-3 (0-3)
Pécsi gólszerzők: Szabó Zalán (15.), Zlatics Botond József (39.)
Edző: Kósa Sándor

– Erős szélben játszottunk, ami az első félidőben minket támogatott és remekül használtuk ki az időjárás adta segítséget. Letámadtuk ellenfelünket, párharc-erősek voltunk és a megszerzett labdákból sorra vezettük a veszélyes ellentámadásokat. A második félidőben széllel szemben taktikusan alkalmazkodtunk a szél okozta hátrányhoz, egy rövid időszakot leszámítva, amikor ellenfelünk megpróbált nyomást gyakorolni ránk. Kézben tartottuk a mérkőzés irányítását és teljesen megérdemelt győzelmet arattunk ismét – értékelt Kósa Sándor, edző.


U14-es bajnokság, I. osztály, 29. forduló
Bozsik Akadémia Nyíregyháza – PMFC 4-2 (1-0)
Pécsi gólszerzők: Redzic Damir (43.), Dokic Nikola (48.)
Edző: Szabó Csaba

– A vereség ellenére dicséret illeti a fiúkat. A vezetés megszerzését követően lezárhattuk volna a mérkőzést, de esélyt adtunk ellenfelünknek, akik pedig éltek vele. Nem érdemeltünk vereséget – értékelt Szabó Csaba, edző.


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram