U19

U19: Szezonértékelés

A PMFC U19-es labdarúgócsapata 12 győzelemmel, illetve 9-9 döntetlennel és vereséggel a 8. helyen zárta a másodosztályú korosztályos bajnokságot. A gárda mögött hagyott szezont Lőrinc Antal edző foglalta össze:

– A bajnokság kezdetekor meccsről-meccsre léptünk előre mind játékban, mind szervezettségben és olyan az edzésen gyakorolt elemeket láttam vissza védekezésben és támadásban, amiért sokat dolgoztunk! Tapasztalatom szerint a játékosok nagyon jó hozzáállással végezték el az előírt tréningeket. Emiatt a bajnoki mérkőzéseken is egyre nagyobb százalékban lehetett viszontlátni az edzéseken gyakorolt elemeket! Összességében nagyon eredményes félévet zártunk, a 2. helyezés megszerzése nagy bravúr volt!

A tréner szerint a tavaszi szezon nagyon nehezen indult, ám a gárdának sikerült kiegyenesednie.

– Sikerült elmozdulni a holtpontról, így jöttek a győzelmek és egyre jobban, valamint magabiztosabban kezdett játszani a csapat. Három győzelmet arattunk egymás után, így sikerült megmentenünk a szezont. Természetesen az elvárásaimtól nagyon messze elmaradt a tavaszi szezon, ez a mutatott játékra és a szakmai irányvonalakra is értendő, de a játékosok nagyon összekapták magukat a végére és nagyot küzdve, igazi csapatként fejezték be a 2016/2017-s idényt – zárta szezonértékelőjét a PMFC U19-eseinek edzője, Lőrinc Antal.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram