Sportigazgatónk Dárdaiékkal gálameccselt

Gálamérkőzésen nyert a Dárdai TEAM – amelynek sportigazgatónk, Juhász Zsolt is tagja volt – az őcsényi öregfiúk ellen. Az eseménydús találkozón pályára lépett az ifjabb és a legifjabb Dárdai Pál, valamint Dárdai Bence és Fehér Csaba is.

A helyszíni beszámolók szerint tömött lelátók előtt gyürkőztek egymásnak a felek, Dárdaiék együttesében több egykori válogatott játékossal.

– Jól érzem magam, hiszen a barátaimmal, fiaimmal játszhatok egy csapatban – mondta a szünetben Dárdai Pál a teol.hu-nak. – Csak egy probléma van, nagyon hosszú a fű, nehéz így futballozni, a lényeg, hogy senki ne sérüljön meg. Ez egy foci ünnepnap, ahol játszunk egy jót, jó a hangulat, elég sokan kilátogattak, és mi is szívesen jöttünk  – folytatta a volt szövetségi kapitány, hozzátéve, Bakalár László barátja minden évben leszervez valahol két-három meccset, ahol vannak ismerőseik, barátaik. – Őcsényben Bakinak vannak ismerősei, ezért jöttünk most ide – zárta szavait Dárdai Pál.

vendégpad
A félidőben 2-0-ra vezettek a Hertha-mezes vendégek, és bár a végén igencsak megszorongatták őket az őcsényiek, 4-3-ra a Dárdai Team győzött, nagyban köszönhetően a berliniek U19-es játékosának, Max Mulacknak, aki kettőt vállalt.

A PMFC korábbi játékosa, aki 64 bajnokin viselhette a piros-fekete mezt, Fehér Csaba a félidei szünetben az őt dicsérő szavakra elmondta, régi álma teljesült azzal, hogy bemutatkozhatott egy Bundesliga-csapatban. – Ha kicsit későn is, de most sikerült – tette hozzá nevetve a teol.hu-nak. – Komolyra fordítva a szót, nagyon jól érzem magam, kulturált mérkőzésen, egy jó csapat az ellenfelünk. Az ilyen alkalmakkor olyan srácokkal is találkozom, akikkel az életünk távolabb sodort egymástól.

vendéggól

Dárdai Team–Őcsényi Öregfiúk 4–3 (2–0)
Dárdai Team: Prantner György, Fehér Attila, Tamáska Tamás, Juhász Zsolt, Fehér Csaba, Dárdai Pál, Szélesi Zoltán, Fenyvesi Gábor, Bocz Tamás, Kálmán László, Dárdai Palkó, Dárdai Bence, Max Mulack, Bakalár László.
Őcsényi Öregfiúk: Tóth Miklós, Ömböli, Nagyfalusi, Bercsényi, Horváth Zs., Varga A., Liszkay, Horváth I., Bakos F., Farsang, Ignácz. Csere: Révész Z., Révész L., Sütő J., Kocsis B.
Gólszerző: Szélesi (36.), Dárdai Palkó (42.), Mullack (63., 73.), ill. Farsang (50.), Ignácz (67., 76. – az elsőt 11-esből)

Teljes galéria és a képek forrása: http://www.teol.hu/galeria/tolna/sport/79970/0 Mártonfai Dénes/teol.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram