U14

Pályán az utánpótlás

Két döntetlen mellett három vereséggel kezdték a bajnokságot a PMFC nagypályás utánpótlás labdarúgócsapatai a tavaly még az elitben szereplő Vasas Kubala Akadémia ellen.


U19-es bajnokság, II. osztály, 1. forduló
PMFC – Vasas Kubala Akadémia 0-2 (0-1)
Edző: Horváth Zoltán

– Tisztességgel helytálltunk egy jó csapattal szemben. Sajnos az előre játékunk kevés volt ahhoz, hogy kiegyenlítsünk. Voltak egyéni hibák, ami miatt hátrányba kerültünk és egy ilyen jó csapat ellen ebből nehéz továbblépni. A hozzáállással elégedett voltam. Ahogy néztem az elmúlt forduló jegyzőkönyveit, ebben a bajnokságban a mi csapatunk lett a legfiatalabb és ezzel is meg kell küzdenünk, ami azt gondolom, tavaszra már nem lesz hátrány számunkra – értékelt Horváth Zoltán, edző.


U17-es bajnokság, II. osztály, 1. forduló
Vasas Kubala Akadémia – PMFC 1-1 (0-1)
Pécsi gólszerző: Policsek Benedek (25.)
Edző: Kósa Sándor

– Az első félidő alapján több gólos előnyre kellett volna szert tennünk, de ehelyett kihagytuk a ziccereket. Figyelembe véve, hogy egy olyan csapat ellen érhettük volna el idegenbeli sikert, amely most esett ki az elit ligából és az azonnali feljutás a tűzték ki célnak, még jobban felértékeli a srácok teljesítményét a pontszerzés – értékelt Kósa Sándor, edző.


U16-os bajnokság, II. osztály, 1. forduló
Vasas Kubala Akadémia – PMFC 3-0 (0-0)
Edző: Schneider Gábor

– Ötvenöt percig, a kényszerű cserék ellenére minden a terveink szerint alakult. A csapat fegyelmezetten és motiváltan valósította meg a megbeszélteket. Az ellenfél áltat rúgott gól után a csapat elveszítette a tartását és egy – idézőjelesen – magyaros húsz percet produkált. Játékosaim feladták az elveket és az eszük helyett a szívük vitte előre őket – értékelt Schneider Gábor, edző.


U15-ös bajnokság, I. osztály, 1. forduló
PMFC – Vasas Kubala Akadémia 2-2 (1-2)
Pécsi gólszerző: Vogyicska Balázs (39.), Werb Ákos (84.)
Edző: Jelena Richárd

– Jó pályán, remek ellenfél ellen viszonylag jól játszottunk. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, amik vagy a hibáinkból adódóan maradtak ki, vagy az ellenfél kapusának parádés védései miatt. A csapatot dicséri, hogy kétgólos hátrányból álltunk fel – értékelt Jelena Richárd, edző.


U14-es bajnokság, I. osztály, 1. forduló
PMFC – Vasas Kubala Akadémia 1-4 (0-2)
Pécsi gólszerző: Sajnovics Milán (74.)
Edző: Rákóczi Gábor

– Rendkívül tartalékos csapatom megilletődötten játszott az első félidőben. A Vasas jól használta ki fizikai fölényét. Véleményem szerint több játékosomnak is fel kell még vennie az NB I ritmusát – értékelt Rákóczi Gábor, edző.


Fénykép: vkla.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram