Magabiztos rajt

Címvédő öregfiúk-labdarúgócsapatunk könnyed, 6-1-es győzelemmel kezdte a 2017/2018-as bajnoki idényt.

Múlt szombaton idegenben, a Kökényi FC vendégeként nyitott a Baranya megyei I. osztályú öregfiúk bajnokság B-csoport alapszakaszának 1. fordulójában a címvédő PMFC. A találkozó pécsi fölényt hozott, ennek köszönhetően az első játékrészben Nagy Ervin, majd Pataki Tamás is betalált, így 0-2-es előnyben voltunk szünetre.

A második félidőben sem változott sokat az összecsapás képe, a fordulást követően ráadásul Vető Gábor duplázott rövid időn belül. Rajta kívül ismét eredményes tudott lenni Nagy Ervin, míg utolsó, hatodik gólunkat Sárai György szerezte, aki parádésan lőtte ki a hazaiak hálójának jobb felső sarkát.

Kökényi részről egyedül Kádár Imre tudott válaszolni az összecsapás végén, ami csak a szépítésre volt elég. A PMFC így tehát 6-1-es győzelemmel kezdte a 2017/2018-as bajnoki idényt. A mieink a következő fordulóban – szeptember 16-án, szombaton 16:00-kor – a Stadion utcában fogadják a Pellérd SE együttesét.


Öregfiúk M. I. – B cs. 1. forduló
Kökényi FC – PMFC 1-6 (0-2)
Gólszerzőink: Nagy E. (11., 76.), Pataki (29.), Vető (48., 54.), Sárai (81.)
PMFC: Retkes – László, Soós A., Kiss, Soós L. – Lehota, Nagy, Sárai, Szatmári (Vető, 46.) – Palaczki (Bencze, 46.), Pataki


Képünk korábbi. Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram