Pályán az utánpótlás

A PMFC négy utánpótlás labdarúgócsapata is győzelmet aratott a hétvégén, az atomtámadás azonban elmaradt.

U19-es bajnokság, II. osztály, 5. forduló
PMFC – ZTE Akadémia 1-0 (0-0)
Pécsi gólszerző: Tieger Endre (80.)
Edző: Horváth Zoltán

– Gratulálok a csapatnak a győzelemhez. Motiváltan, nagy akarással és fegyelmezetten játszottunk, aminek az lett az eredménye, hogy a küzdelmes mérkőzést a magunk javára fordítottuk. Jó csapat ellen játszottunk, remélem, hogy ez a győzelem önbizalmat ad a bajnokság következő mérkőzéseire – értékelt Horváth Zoltán, edző.


U17-es bajnokság, II. osztály, 5. forduló
Paksi FC – PMFC 0-3 (0-2)
Pécsi gólszerző: Keresztes Barna (14.), Kántor Martin (39., 54.)
Edző: Kósa Sándor

– Első félidőben mutatott játékunknak köszönhetően magabiztos győzelmet arattunk. Ebben az időszakban remekül védekeztünk, sok labdát szereztünk és veszélyes kontrákat vezettünk ellenfelünk kapujára. Egy kicsit nagyobb odafigyeléssel, akár több gólos előnyre is szert tehettünk volna. A második félidőben magabiztos vezetésünk tudatában kiengedtünk, több könnyelmű, fegyelmezetlen megoldásunk volt, és bár ebben az időszakban is kidolgoztunk számos ordító helyzetet, az említett hibáinknak köszönhetően a végén ellenfelünknek is voltak lehetőségei – értékelt Kósa Sándor, edző.


U16-os bajnokság, II. osztály, 5. forduló
Paksi FC – PMFC 5-1 (1-0)
Pécsi gólszerző: Tóth Máté (71.)
Edző: Schneider Gábor

– Atomtámadást terveztünk, ehelyett villanásaink sem voltak! Építjük a csapatot, mint az új paksi blokkot. – értékelt Schneider Gábor, edző.


U15-ös bajnokság, I. osztály, 5. forduló
PMFC – Siófoki Bányász SE 3-0 (1-0)
Pécsi gólszerző: Szabó Gergő (39., 68.), Keresztes Noel (52.)
Edző: Jelena Richárd

– Jó pályán, remek időben lejátszott mérkőzésen sok helyzetet kidolgozva játszottunk és magabiztos győzelmet arattunk – értékelt Jelena Richárd, edző.


U14-es bajnokság, I. osztály, 5. forduló
PMFC – Siófoki Bányász SE 4-2 (1-1)
Pécsi gólszerző: Sajnovics Milán (28.), Könyvásó Lóránt (51.), Varga Botond (53.), Ujvári Mátyás (72.)
Edző: Rákóczi Gábor

– Nagyon örülők a győzelemnek, főként úgy, hogy kétszer is hátrányból tudtunk fordítani. Végre a heti munkából is sokat láttam vissza. Nagyon akartunk bizonyítani, ami játékban is megmutatkozott – értékelt Rákóczi Gábor, edző.


U13-as bajnokság, I. osztály, Dél-Nyugat, 3. forduló
PMFC – Puskás Akadémia FC 0-4 (0-2)
Edző: Élő Tibor

– Pontatlanok voltunk a támadójátékban. Sok volt a labdacipelés, nem keressük a mélységi játékot a labdaszerzésből – értékelt Élő Tibor, edző.


U12-es bajnokság, I. osztály, Dél-Nyugat, 3. forduló
PMFC – Puskás Akadémia FC 0-2 (0-1)
Edző: Máté Győző

– Az eredmény ellenére gratulálni tudok csapatomnak, mert a bemelegítéstől kezdve a mérkőzés utolsó percéig jó volt a hozzáállás, fegyelmezetten és alázatosan futballoztak játékosaim. Az egyénileg jobb PAFC dolgát megnehezítettük és a teljes mérkőzésen maximálisan partiban voltunk ellenfelünkkel, ami elsősorban jó hozzáállásunknak köszönhető – értékelt Máté Győző, edző.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram