Átgázoltunk a PVSK-n

A PMFC öregfiúk-labdarúgócsapata magabiztos győzelmet aratott városi riválisa felett.

Továbbra is lendületben vannak a címvédő mecsekaljai öregfiúk, akik cseppet sem vették félvállról a múlt szombati PVSK elleni városi derbit. Elöljáróban annyit, hogy a piros-feketék lemásolták a tavalyi végeredményt a Baranya megyei I. osztály B-csoport alapszakaszának 4. fordulójában.

A hazai pályán, ámde ezúttal a kovácstelepi edzőközpontban rendezett bajnoki találkozót egyből kézbe vevő mieink Teszárik Zoltán góljával már az 5. percben magukhoz ragadták az előnyt. Majd a szünet előtt Soós Attila tette nyugodtabbá kedélyeket, így 2-0-lal fordultak a felek.

A szünet után nem kellett sokáig várni a PMFC harmadik góljára, a 43. minutumban Pataki Tamás köszönt be a Vasútnak. Ezt követően szépítettek a Verseny utcaiak, az 54. percben Belanka Károly volt eredményes. Örömük azonban nem tartott sokáig, a becserélt Vető Gábor ugyanis három perc leforgása alatt duplázott.

A rendes játékidő végén Oláh Tamás állította be az 5-2-es végeredményt. A PMFC zsinórban második győzelmével megőrizte második helyét csoportjában, három ponttal lemaradva a hibátlan Pellérd mögött. Öregfiúk-labdarúgócsapatunk legközelebb szombaton 15:00 órától a Merenye SE otthonába látogat.


Öregfiúk M. I. – B cs. 4. forduló
PMFC – PVSK 5-2 (2-0)
Gsz.: Teszárik (5.), Soós A. (30.), Pataki (43.), Vető (75., 77.), ill. Belanka (54.), Oláh (80.)

PMFC: Retkes – László, dr. Papp, Kiss (Vető, 41.), Soós L. – Nagy E., Palaczki (Kósa, 41.), Soós A., Lehota – Teszárik (Bencze, 41.), Pataki.

PVSK: Kengyel – Árfalvi, Oláh, Fábián, Somogyi – Belenka, Varga (Mikó, 47.), Hencz (Oláh, 27.), Pehó (Wéber, 60.), – Nagy, Becker.


Fénykép: Aknai Péter

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram