Első győzelmüket zsebelnék be

A Hódmezővásárhely stabil védekezéssel, valamint gyors kontrákkal tervezi sikeressé tenni vasárnapi pécsi vendégjátékát.

Nem vár könnyű mérkőzés az NB III Közép-csoport 9. fordulójában a Hódmezővásárhelyi FC-re. A szezonban még nyeretlen csongrádi gárda a PMFC otthonába látogat vasárnap 15:00 órakor. A tavalyi pontvadászatot az ötödik helyen záró sárga-kékek meglehetősen rosszul kezdték a most zajló idényt.

Major László vezetésével a vásárhelyi együttes három vereség mellett csupán négyszer tudott pontot szerezni, így aztán a tréner kénytelen volt szezon közben átadni a posztját a Csongrádtól hazatérő Szűcs Róbertnek, aki az előző fordulóban debütált a kispadon.

Nagyon igyekezett a múlt hévégi Vecsés elleni hazai bajnokin a Hódmezővásárhelyi FC, a győzelem azonban mégsem jött össze számukra. Faggyas Milán ugyan meg tudta lőni a vezetőgólt, azt követően azonban nem sikerült rátenni a második lapáttal, a Vecsés pedig kevés helyzetéből egyet kihasználva 1-1-re tudott egalizálni.

Marton Bencéék már Szűcs Róbert vezényletével készülnek az újabb, október 8-ai rangadóra. A HFC 32 esztendős rutinos játékosa szerint Pécsen inkább egy védekezőbb stratégiával szeretnének pályára lépni és ebből gyors kontrákat akarnak vezetni, hátha ez lesz a célravezetőbb.

– Nagyon jó csapathoz fogunk vendégségbe menni, a védekezésünket nagyon össze kell raknunk. Úgy utazunk, hogy az első győzelmet, amit mindenki olyan nagy áhítattal vár, mi hamarabb szeretnénk bezsebelni. Ha ezt Pécsen kell, hogy megtegyük, akkor úgy lépünk pályára, hogy ez ott sikerüljön – így Marton Bence a hfc1912.hu-nak.

A jegyek október 8-án megvásárolhatók a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös pénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös kaput javasoljuk. Kapunyitás: 14:00-tól. A belépők ára egységesen 500 Forint.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram