Már csak kétszer láthatjuk csapatunkat

Nem kell megijedni, a cím csak a 2017-es évre vonatkozik. Jó hír viszont, hogy mindkétszer hazai pályán szerepelnek piros-fekete kedvenceink, először a 6. helyezett ellen.

Az első megmérettetésre Fejér megye tavalyi bajnoka, az Iváncsa KSE érkezik, akiket hiba lenne lebecsülni. Az újonc gárda ugyanis csak 5 ponttal áll a PMFC mögött a 6. helyen a bajnokságban, ráadásul játékosuk, Balogh László 11 találattal vezeti a góllövőlistát.

Persze Dabason rangadót nyerő csapatunkat sem kell félteni, amely már 10 találkozó óta veretlen, ráadásul ez a sorozat 9 győzelemből és csak 1 döntetlenből épül fel.

Az élmezőny továbbra is sűrű a Közép-csoportban, az általunk legyőzött Dabason kívül azonban a SZEOL is botlott múlt hétvégén. Utóbbi Mórahalmon, egy csongrádi ki-ki meccsen ikszelt (2-2).

Az éllovas Tiszakécske (32 pont) szombaton Szentlőrincre, a harmadik Dunaújváros (a PMFC-vel azonos 31 pont) Vecsésre látogat. A szegediek (28 pont) pedig a Dabast (27 pont) fogadják.

Látható tehát, a fennmaradó 2 bajnokin nem dől el semmi a végelszámolás szempontjából, de természetesen arra törekszünk, hogy lépéselőnyből várhassuk a márciusi folytatást. Ezért szombaton is számítunk szurkolóink buzdítására!


NB III Közép-csoport, 15. forduló
2017. november 18., szombat, 13:00
PMFC – Iváncsa KSE
Pécs, PMFC Stadion


Fénykép: Löffler Péter/Dunántúli Napló

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram