Fontos győzelemmel zártuk az őszt

Rangadót játszottunk az utolsó őszi fordulóban, hiszen a negyedik helyezett SZEOL SC-t fogadtuk. Bár a vendégek közvetlenül mögöttünk álltak a tabellán, vagyis elméletileg ugyanolyan játékerőt képviselnek, mint mi, ezen a szombat délutánon nem sok veszélyt jelentettek a kapunkra.

Végig a mi kezünkben volt az irányítás, egyértelműen jobbak voltunk ellenfelünknél, s ha a játékvezető piros lapot ad Rácznak, amiért lekevert egy taslit Wittrédinek, akkor biztosan előbb és könnyebben eldöntjük ezt a meccset. De ez a lap – és jópár másik – elmaradt, így viszont kicsit később és nehezebben döntöttük el a találkozót, ám a lényeg, hogy megnyertük: az első félidőben Szabó Richárd révén szereztük meg a vezetést (az 5-ös bal sarkáról lőtte a hálóba a labdát), majd a hajrában Koller Krisztián biztosította be győzelmünket büntetőből (a szabálytalanságot ellene követték el).

A vendégek azt tették, amire számítottunk: keményen bírkóztak és kontrákkal próbálkoztak, végig mi fociztunk, aminek 3 pont lett az eredménye! Szép siker volt ez a végére, ennek köszönhetően bizakodva nézhetünk a tavaszi folytatás elé.


NB III., Közép csoport, 16. forduló
Pécs, PMFC Stadion, 1200 néző. Vezette: Farkas Tibor.
PMFC – SZEOL SC 2-0 (1-0)
Gólszerzők: Szabó R. (31.), Koller (83. – 11-esből).

PMFC: Sólyom – Kónya K., Erdős, Horváth A., Szabó R. – Nagy J., Koller – Bata (Puskás, 88.), Wittrédi (Mojzer, 32.), Károly B. (Frank, 81.) – Kónya K. Vezetőedző: Márton Gábor.

SZEOL SC: Leindler – Kéri, Rácz, Gajág, Grünvald – Lévai, Forró (Rabatin (71.), Ondrejó – Mihály D., Beretka, Maksimovic. Vezetőedző: Siha Zsolt.


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram