U14

Pályán az utánpótlás

PMFC – Veszprém 3-0, utánpótlás csapataink szépen megszórták a bakonyiakat, 9 gólig jutott U19-es csapatunk.

U19-es bajnokság, II. osztály, 14. forduló
PMFC – Veszprémi FC USE 9-0 (3-0)
Pécsi gólszerző: Csernik Zsombor (1.), Gáspár Mikes (4.), Kiss Krisztián (40.), Gelencsér Bálint (50., 81.), Tieger Endre (57.), Gellén Dávid (70., 87.), Győrfi Dominik (77.)
Edző: Horváth Zoltán

– Gratulálok a nagyarányú győzelemhez, bár jobb lett volna, ha az előző mérkőzéseinkre osztjuk el a gólokat, mert akkor nem maradtunk volna pontok nélkül. Voltak szépen végigvitt támadásaink, rúgtunk gólt pontrúgásból és átlövésből is – értékelt Horváth Zoltán, edző.


U17-es bajnokság, II. osztály, 14. forduló
Veszprémi FC USE – PMFC 0-3 (0-0)
Pécsi gólszerző: Belső Marcell (53., 64.), Széles Bence (87.)
Edző: Kósa Sándor

– Ezen a mérkőzésen végre ismét azt a szervezetten védekező, hatékonyan kontrázó és mentálisan erős csapatot láttam a pályán, amit az első fordulókban tapasztaltam. Nagy győzni akarásunknak, illetve fegyelmezett játékunknak köszönhetően teljesen megérdemelt győzelmet arattunk – értékelt Kósa Sándor, edző.


U16-os bajnokság, II. osztály, 14. forduló
Veszprémi FC USE – PMFC 1-2 (0-1)
Pécsi gólszerző: Szabó Zalán (14., 55.)
Edző: Schneider Gábor

– Csapatom győzelme kézilabdában világraszóló meglepetés lett volna, helyette általunk nagyon megbecsült eredmény született. Még egy lépés kell a szép ünnepekhez, amit meg is teszünk! Gyerünk fiúk, megcsináljuk! – értékelt Schneider Gábor, edző.


U15-ös bajnokság, I. osztály, 14. forduló
PMFC – DVSC-DLA 0-3 (0-2)
Edző: Jelena Richárd

– Amíg nem lövünk gólt, nem fogunk nyerni. A játékosok zömének gratulálok, kifutották magukat, megtették, ami tőlük telik – értékelt Jelena Richárd, edző.


U14-es bajnokság, I. osztály, 14. forduló
PMFC – DVSC-DLA 0-4 (0-2)
Edző: Rákóczy Gábor

– A meccsen nem volt ekkora különbség a két csapat között. A fizikai különbségeket lelkesedéssel próbáltuk kompenzálni, de a vendégek nagyon jól használták ki az adódó gólhelyzeteiket. Nem véletlenül vezetik a bajnokságot – értékelt Rákóczy Gábor, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram