Újabb éremmel tért hazai U9-es csapatunk!

Tíz csapatos nemzetközi utánpótlástornán vett részt a PMFC U9-es együttese Bükön, a Kulcsár Ferenc Emléktornán.

A sorsolás alapján 2009-eseink vélhetően a legnehezebb csoportban találták magukat Bükön, hiszen riválisaink között szerepelt a szervező Lurkó FC – Illés Akadémia, valamint az SC Sopron, az osztrák JAZ GU Süd, illetve a Ferencváros. A Szakály Bálint és Koleszár Viktor vezette piros-feketék ugyanakkor sorra vették az akadályokat.

A pécsiek a csoportküzdelmek során előbb 2-1-re legyőzték a szombathelyieket, majd 1-0-ra a grazi gárdát, ezt követően 3-0-ra nyertek a Sopron ellen, ugyanakkor 5-1-re kikaptak a budapesti IX. kerületi zöld-fehérektől. A PMFC U9-es együttese csoportjából így is mehetett tovább az elődöntőbe, ahol 1-1-es döntetlen után a büntetőpárbajban maradtak alul a Videoton FC ellen.

A bronzcsatában a baranyaiak 3-0-s győzelmet arattak a DVTK alakulata felett. Ennek köszönhetően sikerült éremmel zárni az emléktornát, amelynek az alábbi kerettel vágtunk neki: Bayer Bence, Herke Milán, Kilvinger Levente, Koleszár Barnabás, Koller Dominik, Kulcsár Marcell, Magyar Marcell, Pápai Péter, Tímár Dávid, Tóth Kolos, Tóth Miklós. Edzők: Szakály Bálint, Koleszár Viktor.

– Sokat utaztunk, de így is megérte, mert egy színvonalas tornán tudtunk részt venni. Nagyon jó csapatok ellen, a csoportmérkőzések alatt egy kis megingástól eltekintve végig jól játszottunk. A helyosztós mérkőzéseken még javult a teljesítményünk, és egy kis szerencsével előrébb is végezhettünk volna. Gratulálok a csapatnak! – nyilatkozta Koleszár Viktor, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram