Kettőt igazoltunk a finisben!

Egy belső védővel és egy védekező középpályással erősítettünk a tavaszi szezonra. Nyárasdi Zsombor és Koval Viktor az átigazolási időszak utolsó napján érkezett Mecsekaljára.

Február 14-én éjfélkor ért véget az átigazolási időszak az NB III-as csapatok számára. Márton Gábor vezetőedző korábban is jelezte, szüksége lenne még egy védekező középpályásra és egy védőre, hiszen hosszú a bajnokság, és a biztonság kedvéért ezeken a posztokon kellene még erősíteni.

Törekvéseinket siker koronázta ugyanis az utolsó órákban két játékossal, illetve klubjaikkal is meg tudtunk egyezni.

A 25 éves középhátvéd, Nyárasdi Zsombor a harmadosztály Nyugati-csoportjában szereplő III. Kerületből érkezik. A Fradi-nevelés fiatalon megtapasztalhatta az NB II légkörét, amikor a zöld-fehérek második számú csapata még a második ligában szerepelt, oszlopos tag volt.

IMG_7094

Érdekesség, hogy 19 évesen pályára lépett a PMFC ellen a Ligakupában, akkor a piros-feketék 4-1-re nyertek az Üllői úton.

A futballista ezt követően a BKV Előre csapatához igazolt, amellyel előbb a másod-, majd a harmadosztályban indult. Innen Jászberény érintésével került a III. Kerülethez. Fontos róla megjegyezni, hogy az utóbbi időben rendkívül veszélyes a pontrúgásoknál, sok gólt fejelt rögzített szituációból.

A másik érkező a 21 éves Koval Viktor, aki nyárig erősíti a Pécset. Az újpesti nevelésű szűrő Dunaújvárosban 18 NB II-es meccsen szerepelt, amelyeken háromszor volt eredményes. Ezt követően a Debrecen igazolta le, ahol azonban csak a második számú együttesnél számoltak vele.

IMG_7096

A 195 centiméter magas játékos nyártól a másodosztályú Nyíregyháza Spartacus játékosa lesz, a tavaszi szezonban azonban nálunk szerepel.

Aki személyesen is látni szeretné új játékosainkat, annak nem kell sokat várnia, hiszen szombaton 14 órától a Videoton II. elleni felkészülési mérkőzésen pályára lépnek a Várkői Stadionban!

Viktornak és Zsombornak sok sikert kívánunk Pécsen!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram