Baranyai csatával kezdjük a tavaszi szezont

Véget ért a felkészülési időszak a PMFC számára, amely során a Márton Gábor vezette piros-feketék többek között nyolc edzőmeccsen is csiszolhatták játékukat. Mostantól azonban tétre megy minden egyes küzdelem, hiszen Horváth Adriánék szombaton végre elrajtolnak az NB III Közép-csoportjában.

A tavaszt a harmadik helyről váró labdarúgócsapatunk feltett szándéka, hogy az idény végeztével az első pozícióban zárja az aranyéremért folytatott versenyfutást. Ennek egyik fontos állomása lehet a március 3-ai nyitány, amikor is a mieink a megyei rivális, egyben szomszédos Kozármisleny FC vendégeként lépnek pályára.

A kék-fehérek otthonában sosem számíthattunk könnyű ütközetre, a két klubcsapat eddig négyszer csapott össze bajnoki mérkőzés alkalmával Kozármislenyben, igaz ezek mindegyike egy osztállyal feljebb, az NB II-es esett meg. A pécsiek mérlege eddig egy vereség mellett egy döntetlen és két győzelem.

Remélhetőleg Németh Zsolték ellen a tavaly őszi 3-0-s itthoni siker után idegenben is megszerezzük a három pontot. Fontos tényező lehet még az időjárás is, ami jelenleg elég kemény arcát mutatja, ugyanakkor várhatóan a tél nem írja felül a szombaton 14:30-ra kiírt Kozármisleny FC elleni rangadót.

Természetesen a következő napokban folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a kozármislenyiekkel és igyekszünk beszámolni a mérkőzés megrendezésének valószínűségéről, illetve a jegyárusítással kapcsolatos részletekről. Érdemes tehát követni a híreket akár itt a honlapon keresztül, továbbá a PMFC különböző kommunikációs csatornáin!


NB III Közép-csoport, 17. forduló
2018. március 3., szombat, 14:30
Kozármisleny FC – PMFC
Kozármisleny Stadion


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram