Nehéz meccsre számíthatunk

Károly Bálint bízik a csapatban és mindent elkövet azért, hogy legyőzzük Paksi FC II. gárdáját.

Labdarúgócsapatunk ezen a héten egyszer már lejátszott egy bajnoki mérkőzést, a piros-feketék szerdán a Kozármisleny FC otthonában nyertek 2-1-re. Márton Gábor tanítványai ugyanakkor nem a rájuk jellemző módon fociztak a szomszédvári rangadón.

– Nagyon sokat kivett belőlünk a múlt hétvégi Tiszakécske elleni mérkőzés – mondta Károly Bálint. – Nem volt ideális a pálya talaja arra, hogy bajnoki találkozót rendezzenek rajta és ez szerdán érződött is a második félidőben. Nem úgy pörögtünk, ahogy az elvárható lett volna.

Támadónk ennek ellenére ismét be tudott találni a hálóba, így Károly Bálint már öt gólnál jár a szezonban, ami egyelőre elenyésző a tavalyi terméséhez képest, de ha játékosunk így folytatja, akkor ismét visszanyerheti csapaton belüli gólfelelős szerepét.

– Jobban örülnék, ha a Tiszakécske elleni gólom is győztes találat lett volna, de bízom benne, hogy hétvégén is eredményes tudok lenni, és ezzel győzelemhez segítem a csapatot. Nagyon nehéz meccsre számítok Pakson, ám mindent elkövetünk azért, hogy nyerjük – hangsúlyozta Károly Bálint.

Drukkereinket vasárnap a paksi stadion (Fehérvári út 29.) vendégszektorába várják. A belépőjegyek ára egységesen 500 Forint, amit kizárólag a helyszínen lehet megvásárolni. Természetesen ezúttal is gondolunk azokra, akik nem tudnak ellátogatni a helyszínre. A találkozót élő, szöveges formában közvetítjük.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram