U14

Pályán az utánpótlás

Egy helyen a PMFC nagypályás utánpótlás együtteseinek hétvégi eredményei.

U19-es bajnokság, II. osztály, 23. forduló
Nyíregyháza Spartacus – PMFC 0-0 (0-0)
Edző: Horváth Zoltán

– Elégedett vagyok a csapat teljesítményével, mert nagyon fegyelmezetten és motiváltan játszották végig a mérkőzést. Ezen a mérkőzésen is több lehetőségünk volt a gólszerzésre, még a 89. percben is a kapussal álltunk szemben, de rossz döntéseket hoztunk, ezért nem nyertük meg a mérkőzést – értékelt Horváth Zoltán, edző.


U17-es bajnokság, II. osztály, 23. forduló
PMFC – DVTK 1-3 (1-0)
Pécsi gólszerző: Bischoff Marcell (5.)
Edző: Kósa Sándor

– Hetven percig méltó ellenfelei voltunk a bajnokesélyes Diósgyőrnek. Az első félidőben mindjárt az elején gólt szereztünk, nagyon motiváltan, fegyelmezetten játszottunk. Agresszíven, párharc-erősen védekeztünk, jó helyeken tudtunk labdákat szerezni, aminek köszönhetően voltak ígéretes kontráink. 1-0, és 1-1 után is voltak komoly gólszerzési lehetősségeink, és ebben az időszakban nem tudott fogást találni rajtunk a vendég csapat. Sajnos a jó erőkből, gyors, játékügyes játékosokból álló ellenfelünkkel megvívott harc a második félidő közepére felőrölt minket, ráadásul a minőségi cseréik még rátettek erre egy lapáttal. Innentől kezdve több hibát is elkövettünk védekezésben, párharcokat vesztettünk fontos pozíciókban, megfutottak minket, ami által gólhelyzeteket tudtak kidolgozni és kettőt gólra váltottak, amivel megnyerték a mérkőzést – értékelt Kósa Sándor, edző.


U16-os bajnokság, II. osztály, 23. forduló
PMFC – DVTK 1-5 (0-3)
Pécsi gólszerző: Zlatics Botond József (73.)
Edző: Schneider Gábor

– A nap égető melege mellett, a miskolci kohászok is befűtöttek. Már elhittük, hogy a bab is hús, akik kritikus szemmel figyelték eddigi sikereinket, most örülhetnek. Én a vereség ellenére is büszke vagyok a srácaimra – értékelt Schneider Gábor, edző.


U15-ös bajnokság, I. osztály, 23. forduló
Nyíregyháza Spartacus – PMFC 2-3 (0-2)
Pécsi gólszerző: Vogyicska Balázs (10.), Huszka Bendegúz (22., 79.)
Edző: Jelena Richárd

– Az első félidőben kimagasló volt a játékunk, a két gólunk mellett több helyzetet hagytunk ki. A második félidőt az egyéni hibák jellemezték, ám végül így is sikerült győzelemmel zárnunk. Gratulálok a csapatomnak – értékelt Jelena Richárd, edző.


U14-es bajnokság, I. osztály, 23. forduló
Nyíregyháza Spartacus – PMFC 4-1 (3-0)
Pécsi gólszerző: Bán Imre Dávid (44.)
Edző: Rákóczy Gábor

– A forgatókönyv hasonló volt a múlt hetihez. Stabilan védekeztünk, kerestük a lehetőségeket a kontratámadásokhoz és amikor már úgy nézett ki, hogy rendben van minden, kaptunk egy gólt. Most azonban kilenc perc alatt hármat. A második félidő egy teljesen más, összeszedettebb játék képét mutatta. Ezt kellene folytatnunk a jövő héten – értékelt Rákóczy Gábor, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram