Hisz a csapat erejében

Nem engedné ki kezéből az első helyet Koller Krisztián, aki szerint a PMFC-nek sikerülhet az éllovas pozíció megőrzése és ezáltal a bajnoki cím megszerzése – INTERJÚ.

Pazar gólt szerzett múlt szombaton a Dunaújváros ellen 2-1-re megnyert rangadón Koller Krisztián, a PMFC középpályása, akinek 16 méterről leadott ballábas bombája védhetetlenül zúdult a Fejér megyei gárda kapujának bal felső részébe.

– Örültem a gólomnak, már nagyon hiányzott – kezdte Koller Krisztián. – Kicsit ideges is voltam magamra, hogy nem sikerült betalálnom a korábbi mérkőzések során. Tény és való, jól eltalált lövés volt, de a legfontosabb, a rangadó megnyerése.

– Az őszi dunaújvárosi duplázásod, plusz a mostani gólod után lehet, nem szívlelnek annyira a piros-fehérek.

– Valahol jól esik, ha minél több csapatnak nem én vagyok a kedvence. Nagyon fontos volt, hogy a vecsési fiaskó után fel tudjunk pörögni és rendezzük a sorainkat. Nekem plusz lökést jelentett a gólom. Remélem, folytatni tudom ezt az elkövetkező hét fordulóban is.

– Akkor hát nincs más, mint előre?

– Be szeretnénk húzni a következő meccset, ami nem lesz egyszerű Hódmezővásárhelyen, de számunkra nem lehet más opció, mint a győzelem. Azon leszünk, hogy minden találkozót sikerrel vegyünk és a bajnokság végét követően az első helyen zárjunk.

Pmfc -89

– Egy ilyen kiélezett bajnoki csatában nem lesz könnyű megőrizni az első helyet.

– Egyértelmű, hogy meg kell tartani ezt a pozíciót, hiszen a többszöri esély visszaszerzése után azért látszik, hogy végig észnél kell lennünk. Nem férnek bele újabb hibázások egyik csapatrészben sem, a helyzeteinket pedig kíméletlenül be kell rúgnunk.

– Ez eddig is érvényes volt, de mi a helyzet a most következő ellenfeleket tekintve?

– Igen, főleg olyan csapatok ellen lépünk pályára, akik inkább visszaállnak védekezni, nem akarnak futballozni, és ezáltal a mi játékunkat igyekeznek elrontani, csakhogy ne nyerjünk. Hátul is óriási koncentrációra lesz szükség, nem hibázhatunk bele.

– Innentől a csapaton múlik minden, hiszen rövid időn belül kétszer is mellénk szegődött a szerencse és kit tudja, lesz e harmadszor is ilyen…

– Ha már ennyiszer visszakaptuk a sorstól az első helyet, akkor most már tényleg nem szabad kiengednünk a kezünkből ezt a lehetőséget. Elképesztően nehéz hét mérkőzésre számítok, de nagyon bízom a csapatban és hiszem, hogy meg tudjunk csinálni!

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram