Első hazai győzelmére készül a csapat

Október 7-én, vasárnap 14:30-kor, az NB III Közép-csoport 9. fordulójában a PMFC hazai pályán fogadja a Rákosmente KSK gárdáját. A pécsiek szempontjából kiemelten fontos lenne a három pont itthon tartása, ugyanis a piros-feketék a bizakodó szezonkezdést követően mostanra lecsúsztak a tizenharmadik helyre, vagyis csak egy hajszál választja el őket a kieső pozíciótól. Ezt pedig jó lenne elkerülni és megindulni felfelé a tabellán.

Sárai György, labdarúgócsapatunk vezetőedzője az előttünk álló hétvégi mérkőzésen sem ülhet le a kispadra, ugyanakkor szakmai stábjával annak szellemében készíti fel nap, mint nap a játékosokat, hogy vasárnap megtörjék a hazai nyeretlenséget. A mecsekaljaiak az idei bajnoki szezonban háromszor léptek pályára hazai közönség előtt, ezek során egy vereség és két döntetlen született, egy rúgott és két kapott gól mellett.

A javítási lehetőség adott, már csak azért is, mert a Gálvölgyi István trenírozta Rákosmente KSK jelenleg a tabella tizenötödik, vagyis utolsó előtti helyén áll. A budapesti XVII. kerületiek nyolc forduló során egy győzelmet arattak a Dunaújváros vendégeként, kétszer döntetlenre végeztek, ám a legutóbbi öt bajnoki találkozójukat zsinórban elvesztették. A kék-fehérek összesen hat gólt rúgtak, de kaptak is tizenhármat.

Hétvégi vendégeinkkel csupán kétszer fordult elő idén, hogy nem kellett a saját hálójukból kihalászni a labdát. Ez bizakodásra adhat okot, ám ehhez elengedhetetlen, hogy a pécsiek minden erejüket és legjobb játéktudásukat felvonultatva helyzeteket dolgozzanak ki és azokat kellőképpen értékesítsék. Ellenlábasainknak lesz némi beleszólásuk, akik várhatóan mindent elkövetnek majd a pontszerzés érdekében. Emlékeztetőül, tavaly keserves 1-0-ás sikert értünk el ellenük itthon.

Az október 7-én, vasárnap 14:30-kor kezdődő PMFC–Rákosmente KSK mérkőzésre érvényes belépőket keresse majd a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös hazai pénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös kaput javasoljuk. A belépők ára egységesen 500 Forint, 14 év alatt és 65 éves kor felett ingyenesen tekinthető meg az összecsapás. A találkozót élő, szöveges formában közvetítjük a pmfc.hu-n!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram