Hazai pályán bizonyíthat ismét a PMFC

A Kecskeméti TE elleni jegyek egységesen 500 forintba kerülnek, 14 éven aluliaknak, illetve 65 éven felülieknek ingyenes a belépés, kezdés vasárnap 13:30-kor!

Vasárnap már a 13. fordulót rendezik az NB III Közép-csoportjában. A november 4-i játéknapon a PMFC a Kecskeméti TE gárdáját látja vendégül 13:30-as kezdéssel a Stadion utcában. A két klubcsapat között korábban 15 bajnoki mérkőzés fejeződött be, amiből 8-at az NB I-ben, 7-et pedig a másodosztályban vívtak meg egymással a felek. Az összesített mérleg kiegyenlített, hiszen ezeken a találkozókon 6-szor a pécsiek nyertek, 3 ízben megosztoztak a pontokon a csapatok, 6 esetben pedig a lila-fehérek örülhettek a lefújás pillanatában.

Az idei harmadosztályú bajnokságban újoncnak számító Kecskeméti TE jelenleg a 11. helyen áll, 3 ponttal megelőzve a 14. pozícióban található PMFC-t. A Szabó Tibor vezette Bács-Kiskun megyeiek eddigi mérlege 3 győzelem, 5 döntetlen, valamint 4 vereség. A lila-fehérek kimondottan sok gólt rúgóknak számítanak a riválisok között, hiszen 12 fellépésük során 17-szer voltak eredményesek, de kaptak is ugyanennyi találatot. Vendégként kevésbé jó az eredménysoruk, 1 siker és 1 pontosztozkodás mellett 3 vereség áll a nevük mellett, 6 rúgott és 8 kapott gól ellenében.

A november 4-én, 13:30-kor kezdődő PMFC – Kecskeméti TE bajnoki mérkőzésre érvényes belépőket keresse majd a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös hazai és a 6-os vendégpénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös kaput, a vandégszektorba a 6-os kaput javasoljuk. A belépők ára egységesen 500 forint, ugyanakkor 14 év alatt és 65 éves kor felett ingyenesen tekinthető meg az összecsapás. A mérkőzést élő, szöveges formában közvetítjük itt, a pmfc.hu-n!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram