Nüanszok dönthetnek a Pécs ellen

Németh Zsolt, a Kozármisleny FC vezetőedzője nyilatkozott a PMFC elleni rangadó előtt.

November 17-én, szombaton 13:00 órakor ismét egy hamisítatlan baranyai rangadót rendeznek a Stadion utcában. Az NB III Közép-csoport 15. fordulójában a PMFC a Kozármisleny FC együttesét látja vendégül hazai környezetben. A szombati mérkőzés felvezetéseként Németh Zsolt, a vendégek vezetőedzője nyilatkozott a kék-fehérek honlapjának:

– Igazi rangadó elé nézünk szombaton. A Pécs az utolsó öt fordulóban nem talált legyőzőre, ráadásul a múlt héten Hódmezővásárhelyen tudtak nyerni, pedig ott ez nem könnyű feladat. Ebből kifolyólag nagy önbizalommal várják a hétvégi összecsapást. A mérkőzés külön pikantériája, hogy sok volt pécsi labdarúgó szerepel nálunk. Presztízs mérkőzés lesz, melyet véleményem szerint nüanszok fognak eldönteni – kezdte Németh Zsolt.

A Kozármisleny FC trénere bízik benne, hogy sok néző látogat ki és egy jó mérkőzést lesz lehetőségük megnézni. Hozzátette, szerinte a házigazdák szurkolótábora jó hangulatot varázsol majd, ugyanakkor reményét fejezte ki, hogy a mislenyi drukkerek sajátjaikat is támogatják. Németh Zsolték igyekeznek jó arcukat mutatva mindent megtenni azért, hogy ponttal vagy pontokkal tudjanak távozni Pécsről.

– Sajnos a felkészülésünket több sérülés is hátráltatja, még nem tudom, ki lesz hadra fogható a hétvégén. Vannak súlyosabb sérültjeink is, akikre műtét vár és vannak kisebb sérüléssel bajlódók is. Bízom benne, hogy a rangadóhoz méltóan mindenre elszánt, lelkes és érzelemmel telített kozármislenyi játékosok fognak felmenni a pályára, mert biztos vagyok benne, hogy a Pécs is hasonlóképp fog hozzáállni a találkozóhoz – tekintett az összecsapás elé Németh Zsolt.

Fénykép: kozarmislenyfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram