Megkezdték a felkészülést a focisták

Január 16-án megkezdte a felkészülést a PMFC NB III-as labdarúgócsapata a tavaszi szezonra, várhatóan lesznek távozók és érkezők is az együttes háza táján.

Napsütéses, már-már tavaszias időben vezényelte idei első edzését a PMFC vezetőedzője, Vas László. A pécsieknél a napokban több próbajátékos is bizonyíthatja, hogy helye van a nagy múltú klubnál és segíteni tudja a piros-feketéket. A 2019-es év első edzésén így próbázóként vett részt Futó Zsombor, Kondor Kristóf, Vörös Adrián, Gergye Dániel és Geiger Norbert is.

– Hat és fél hetünk van a bajnokság folytatásáig, terveim szerint az első héten napi egy tréninggel készülünk, a második héten pedig egy háromnapos edzőtábort tartunk, ahol komoly terhelés vár majd a játékosokra, napi három edzéssel kell formába hozniuk magukat. Azt látom mindenkin, hogy nagyon várták már az összetartásokat, a játékosok mosolygósan, újult erővel érkeztek az első foglalkozásra. Számítani kell egy kis vérfrissítésre is, lesznek távozók és érkezők is, olyan játékosokra van szükségünk, akik komolyan veszik a feladatukat – fogalmazott Vas László, aki hozzátette, a tavaszi szezonban az a céljuk, hogy játékukkal kiszolgálják a PMFC közönségét és Pécs városát is.

A piros-fekete gárdára kilenc felkészülési mérkőzés vár a bajnoki rajtig, a szurkolók először január 26-án tekinthetik meg hazai pályán a kedvenceiknek, akik a Majost látják vendégül, majd 30-án a Kozármisleny, február 2-án az NK Borac, 6-án a PVSK, 9-én a Bonyhád, 13-án a Beljo Brdo, 16-án pedig a Pécsvárad vendégeskedik a Stadion utcában. A mecsekaljaiak február 24-én, a felkészülési főpróba alkalmával a Kozármisleny otthonában lépnek pályára. A PMFC március 3-án, a Szeged-Grosics Akadémia vendégeként folytatja az NB III-as bajnoki pontvadászatot.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram